hayır benım takıldıgım konu süper romantik bir evlenme teklifi degil..şakayla karısık bile ayak üstü bile etse benım için önemli degil..yeterki onunla olayım..o bunu anlamadı üstelik benden once herşeyi yapıyorsun benden beklemeliydin falan demesi..şimdi ben evlensem belkide sürekli başıma kakabilir sonucta benı beklemedin falan diyeee
hayır benım takıldıgım konu süper romantik bir evlenme teklifi degil..şakayla karısık bile ayak üstü bile etse benım için önemli degil..yeterki onunla olayım..o bunu anlamadı üstelik benden once herşeyi yapıyorsun benden beklemeliydin falan demesi..şimdi ben evlensem belkide sürekli başıma kakabilir sonucta benı beklemedin falan diyeee
onun teklif etmesini beklemeliydin..
Ben de olsam hevesim kırılırdı, zorla evlendiriliyormuş gibi davranması hoş değil..açık açık konussanız diyeceğim ama zamanı geriye alacak haliniz yok ya. Ya da ondan onun istediği zaman edilcek bir evlenme teklifine kadar süreci durdurun anlaşıp. Belki ilki gibi olmaz ama böyle de olmaz. Belki o da evlilik teklifini sizin konu etmenizle hevesinin kırıldığını düşünüyordur. Tatlıya bağlanır dilerim.
evet zorlama gibi olmuş sanki
ama ben sürpriz hazırlıyordum filan da o anda uydurulmuş bir savunma olabilir
bence hissettiklerini sevgilinle paylaşmalısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?