Hevesim kaçtı yardım edin ne yapayım ?

arwen85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
500
19
98
39
Ankara
aklım cok karısık..böyle olmasını hiç istemezdim aslında..gecen ay erkek arkadasıma neden bana evlenme teklifi etmiyorsun demiştim oda bana süpriz yapıcaktım bozdun dedi..bende ne gerek var dedim..oda peki dedi öyle benım dememle evlenme teklifi etmişti..ama nedense bir türlü içime sinip sevinememiştim..bende herhalde fazla hayel kurdum..isteme olayını falan konustum onunla..oda bana birsürü şey dedi..benden önce davrandın yine dedi..elenme teklifinde bile dedi..benım etmem gerekti dedi..biz nasılsa anlaşıyoruz güzel bir ilişkimiz var elbet olucaktı bu dedi..bende cok üzüldüm..hees falan kalmadı şimdi..bunun gibi bir sürü şey söyledi..zamana bırakmıstım ben planlarım vardı sırayla faalan dedi bende öyle üzüldüm ki..şimdi evlilik falan istemiyorum..bir anda tüm duygularım degişti..bilmiyorum yeniden heeslenirmiyim..ne yapmam lazım..aileler tanıstı ev mobilya herşeyden konusuyoruz ama bana böyle kararsız davranması benı cok üzdü...ne yapayım sizce...

e planlarini neden sizle paylasmiyor ben anlamadim?
sen sevdigine guvenmiyor musun onu da anlamadim?
o sizinle tanismaya geldiklerinde de sen sevinmemistin icine sinmeyen birseyler var sanki senin surekli bence bunu bulmaya calis.

ben güeniyorum..neden güenmiyim seviyorum da üstelik çok..ama bana bazı şeyler söylemesi benı cok üzdü....birsürü şey ama şu an tek bildigim tüm hevesimin kaçtıgı

kadınlar çok aceleci bence.erkek arkadaşınız haklı neden evlenme teklifi etmesini beklemediniz ki aceleniz mi vardı.bence şuan bu kararsızlığı ve hayal kırıklığını yaşama sebebiniz sizi mutlu edecek beklenmedik bir anda sürprizlerle dolu bir evlenme teklifi almamış olmanız.her şeyin pat diye ama istediğiniz şekliyle olmamış olması.

aranizda yas farki mi var? bi iletisim sorununuz var bana kalirsa senin icine sinmeyen birseyler oldugu konusunu bir dusun bence. nedir seni rahatsiz eden?

hayır benım takıldıgım konu süper romantik bir evlenme teklifi degil..şakayla karısık bile ayak üstü bile etse benım için önemli degil..yeterki onunla olayım..o bunu anlamadı üstelik benden once herşeyi yapıyorsun benden beklemeliydin falan demesi..şimdi ben evlensem belkide sürekli başıma kakabilir sonucta benı beklemedin falan diyeee

mutsuz olduğunuz ilk anda söyleyeceği şu sen acele ettirdin ben uygun zamanı bekliyordum

Fazla aceleci davranıyorsunuz o zaman.
Görünüşe göre,evlenme teklifi ve isteme olayı siz söylediniz diye olmuş.
Niçin beklemiyorsunuz erkek arkadaşınızın kararlarını ?
Güvenmiyormusunuz ?
Yani iki kişinin istemesiyle olur bu işler.
Sen neden bana evlenme teklifi etmiyorsun deyipte evlenme teklifi alınmaz.
Adam bana kendiliğinden etmedikten sonra napayım,ben söyledikten sonra anlamı kalmaz.
Bence siz tadını kaçırmışsınız bu olayların,o yüzden içinize sinmiyor.

ya bence dönemlık bişey bu.fazla kırılmıs hevesınız o yüzden toparlayamıyosunuz.sanırım siz de eskisi gibi heveslı olmak istiyosunuz.bence zamana bırakın zamanla eski isteğiniz yerine gelecektir.ben de çok yaşadım çünkü benzer olayları a.s

Ben de olsam hevesim kırılırdı, zorla evlendiriliyormuş gibi davranması hoş değil..açık açık konussanız diyeceğim ama zamanı geriye alacak haliniz yok ya. Ya da ondan onun istediği zaman edilcek bir evlenme teklifine kadar süreci durdurun anlaşıp. Belki ilki gibi olmaz ama böyle de olmaz. Belki o da evlilik teklifini sizin konu etmenizle hevesinin kırıldığını düşünüyordur. Tatlıya bağlanır dilerim.

bozması hoş olmamış...ve bunu tekrarlıyor....erkek bu kadar mırın kırın etmez...tamam aşkım der geçer...bana pek itici geldi....

bu yapar...bunda o kapasite var....

onun teklif etmesini beklemeliydin..

gönülüm onun teklif etmesini beklemeliydi tamam ama beklememiş kızcağız ne yapsın şimdi...erkek arkadaşı da hödüğün teki...ne durmadan kızı bozuyor...herif madem rahatsızsın evlenme olsun bitsin...mıy mıy durmadan konuşan erkeği hiç sevmem:umursamaz:madem evlenmeye karar verdin sus işte...midem bulanır böyle mıy mıy eden adamlardan...hele hele bu konu hiç de mıy mıy edilecek bir durum değil....

Son düzenleme:
Ben olsam arwen85 onu yemeğe çıkarır yemekten sonra dışarda kolkola yürürken aynı filmlerdeki gibi önünde diz çöker elini tutup X ciğim aşkım hayatımın anlamı benimle evlenir misin? :asigim: derim. Böyle durumda ancak bu yapılır herhalde :teytey:

evet zorlama gibi olmuş sanki
ama ben sürpriz hazırlıyordum filan da o anda uydurulmuş bir savunma olabilir
bence hissettiklerini sevgilinle paylaşmalısın.

cnm keske biraz bekleyip acaleci davranmasaydın büyüsü kaçıyor
bende senni gibiyim çok sabırısızm
ama bunda aklını karıstırcakbirsey yok
konu ile ilgili fazla konusma bence
bırak oneyapacaksa yapsın
adama sakın ben soyledim de sen yaptın deme
onunda hvesi kaçmasn derim

artık yemin ettim azımdan tek kelime cıkmıyıcak..hatta ona dedim ki o günü unut dedim hiç yaşanmamıs farzedelim dedim..ben kendime kızgınım cok sana degil dedim..artık azımı acarsam iki olsun bu konularda..ne yaparsa yapsın..ama eskisi gibi tamam aşkım sen nasıl istersen aşkım diyen biri olmıyacak..cunku bende yokum artık....

evet zorlama gibi olmuş sanki
ama ben sürpriz hazırlıyordum filan da o anda uydurulmuş bir savunma olabilir
bence hissettiklerini sevgilinle paylaşmalısın.

bence de haklısın süpriz falan uydurulma bişey..ne yapıcam ben bununla hiç bilmiyorum..tek bildigim hiç heves falan kalmadı bende..gönlümü almaya calıstı sonra sen hep yanımda ol ben senden başka bişey istemiyorum dedi..bilmiyorum beynim kazan gibi..ne yapıp ne edicem belli degil...

sen sonuna kadar haklısın arwencım..zaten iki kişi birbirlerini seviyorsa ne gerek var ki ondan veya bundan beklemeye..bunu anlamıyorum işte bende..bence bu cocuk seni resmen oyalıyo başka bir açıklaması yok bu işin...hiç kendini üzme sen..birdaha da asla bu konuyu acma ona boşver nasıl istiyorsa öyle yapsın...niyeti olan insan şimdiye kadar yapardı zaten..hadi söylenmiş konusulmus neden şimdi yan çiziyo..belliki o emin degil..bu yüzden degmez yıpratma kendinii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…