Hevesim kırıldı :(

Ya haklısınız biliyorum dedim ya malum dönemde hassasım uyanınca anladım hatamı diye şuan çok iyiyiz zaten böyle bi'şey için tartışmam zaten ben duygusallıkla yazdım öyle :) Allah kavuştursun herkesi

Malum dönemleri hiç sorma zati.

Neyse sevindim düzelmenize,dediğim gibi şükret canım.

Bence tamam demen kötü olmuş canım bak içine atıp sıkılmışsın. Bence konuş sevgilinle ve şu aralar moralinin bozuk olduğunu onu yanında hissetmek istediğini söyle. Yorumları da kafana takma bende yaşadım sen üzüldükçe onlar daha çok üstüne gelirler. Burada herkes mükemmeldir, herkes çok popülerdir, herkes çok büyük bir aşk yaşar ama senin derdin önemsizdir, senin sevgilin zaten seni sevmez.. Maalesef durum bu. üzme tatlı canını

Canım çok teşekkür ederim öncelikle... Zaten konuştuk, ben gece tamam bitanem dedim ama o sabah direk anlayıp açıklamasını yaptı, gönlümü aldı yani hassas dönemimde olduğum için bende de anlayışsızlık had safhadaydı

evet gülüyorum çünkü aynı bensiniz...

yarın buluşacağız diye ben geceden başlarım hazırlanmaya, saçlarımı maşayla yaparım saatlerce... takacağım küpeye kadar hazır eder sabahın erkeninden koyulurum giyinmeye... ee birde ailemle yaşıyorum sonuçta ben dışarı çıkacağım derim...

bir mesaj gelir; "çok yorgunum,ölüyorum uykusuzluktan"

ama benim saatlerce yapılmış saçım,
sürülmüş boyalarım,makyajım,
taktığım küpelerim,
giydiğim kıyafetlerim,
ailemden aldığım izin ? ? ? ?

mesaja cevap veririm: "tamam canım, olsun... hadi evine git, güzelce uyu dinlen... günler bitmedi ya hadi dinlen sen.. bir daha ki izin gününe kısmetse."

sil makyajını, boz saçını, çıkar üstünü, çek pijamanı, planım iptal oldu gitmiyorum bir yere de ve gir yatağına sinir krizleri geçir...

yani demem o ki, oluyor böyle şeyler...
hassas dönemlerimizde daha çok etkileniyoruz haliyle ama elden bir şey gelmiyor...

üzülmeyin... kırılan hevesinizi biliyorum ama sevdiğinizin dinç bir halde olması size de iyi gelir bunu düşünün... yorgun sıkkın bezgin uykusuz bir erkek çok çekilmez oluyor...
varsın dinlensinler de bizim kafamız az rahat etsin...

makyaj temizlemek 5 dakika soyunup dökünmek 10 dakika... uykusunu almış, dinamik, gayet enerjik sevgiliyle gece yarılarına kadar telefonda konuşmak paha biçilemez...

İşte bu!! Dün ki moral ve psikolojimle tam da böyle bir yorum beklemiştim, biri çıkıp da canım saçmalama olur böyle şeyler dese irkilip anlayacaktım. Allahtan tamam bitanem yazdım ve yattım uyudum, uyandığımda her şey çok güzeldi zaten...
Tanrım yorumları tekrar okuyorum da sevgiline güvenme derim'ler, bencile bak demeler

Çok sevindim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…