Etrafimda ki arkadaslarim her seyden, herkesten bahsederler sohbet ettiklerinde.. resimler koyarlar paylasirlar mutluluklarini törenlerini, nisanlarini, cocuklarini ve ben de gördukce seviniyorum onlar adina ama konu bana gelince ve beni sorduklarinda hayatimda hicbir gelisme olmadigi icin kalakaliyorum.. o an sohbet ettigimiz de hayallerden uzulmuyorum belki ama tek basima kaldigim da dusunuyorum bakiyorum kendime hayatimda ne biri oldu ne de olmasi icin bi ihtimal veriyorum cunku kendimde böyle bi istegi göremiyorum.. hic bir hevesim yok ne alisverise, ne birini tanimaya ne de biz kadinlarin sevdigi baska ilgi alanlarina.. heyecanlandirmiyor beni uzun vadede hic birsey, bir gun ne de olsa yalniz birakilacagim dusuncesi var hep, mutsuz ve pisman olurum kalbimi kirletirim diye korkuyorum sanirim.. ya kaptirirsam kendimi bosuna giderse daglar kadar guvenim, verdigim emekler degmezse.. ama tam tersi olursa bu sefer ben yeterli ve layik olmadigimi dusunecegim. bu kendimle olan celiski hep var.. belki karsima guvenilir biri ciksaydi olabilirdi ustesinden gelirdim bu korkularimin ama beni tanimak isteyenlerin cogu sirf sessiz sakin görundugum icin istediler onlardan duyduklarima göre "narin, agirbasli, sevgilisi olmamis vs.." halbuki görundugum gibi degilim.. ozaman sesimi cikardigimda terk mi edilecegim? gecmisim "temiz" olmasaydi istenmeyecek miydim? gibi sorularim yuzunden baslamadan bitti hep.. her sey ben de hayal kirikligi yaratiyor kucuklugumden beri karakterim böyleydi beni uzen anilari hic unutamam bazi sesler ve göruntuler hep aklimda. hevesimin kalmamasi da sadece sevgi ve aile hayalleri degil, insanlarin arasina da daha az karisiyorum zaten kendime fazlayim ustune onlar varken ya sacmaliyorum ya da sessiz oturuyum (ikiside garip bakislara sebep olsa da ikincisini tercih ediyorum artik) cunku ilgimi cekiyor gibi yapmak karakterimi bozuyor.. keske benim de anlatirken gözlerimin ici gulseydi, en azindan yasadim yasayabildigim kadar animi diyebilseydim. erken yasta tukendim ve ilerde kendim istedim tek basina olmayi diye cezalandirmaya devam ederim kim bilir