Hevessizlik

Portakalmarmelat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2020
2.081
3.747
63
22
Üniversiteyi kazandıktan sonra hiçbir şeye hevesim kalmadı.

Önceden spor yapardım yoga yapardım bakım maskeleri temizlik sağlıklı beslenme ama şimdi hiç içimden gelmiyor.

Spor yapmak sağlıklı beslenmek yüzüm yaglandi sivilceler çıkmaya başladı genellikle yorgun hissediyorum sanki herşey bitmiş gibi bana ne önerebilirsiniz ?

herşey aynı geliyor bı kaç arkadaşım dışında eglendigim biri yok başka kimseyle gorusmuyorum daha doğrusu istemiyorum artık fazla umursamamaya başladım önceden çok onemsedigim şeyler şimdi çok onemsizler

bu güzel bişey bana göre ama bilmiyorum fazla hevessizleştim eskisi gibi değilim herseyim var ama biseyler yok içimde ne yapmam gerekiyor tekrardan uyku düzenimle mi başlamalıyım yada meditasyon gibi?

Üstte bi üye de söylemiş .

Hep bu hastalık yüzünden aslında , tüm dünya olarak depresyondayız bence .

Şimdi okulun için bile heyecanın yarım kalıyordurNiye ? Adam akıllı gidemeyeceksin bile .
En azındam kazandığın için mutlu ol . Mesleğinle alakalı araştırmalar yap . Atama istiyorsan şimdiden Kpss çalış . Son seneyle , kursla olmuyor .

Maalesef.

Önceden spor yapardım yoga yapardım bakım maskeleri temizlik sağlıklı beslenme ama şimdi hiç içimden gelmiyor.

Spor yapmak sağlıklı beslenmek yüzüm yaglandi sivilceler çıkmaya başladı genellikle yorgun hissediyorum sanki herşey bitmiş gibi bana ne önerebilirsiniz ?

herşey aynı geliyor bı kaç arkadaşım dışında eglendigim biri yok başka kimseyle gorusmuyorum daha doğrusu istemiyorum artık fazla umursamamaya başladım önceden çok onemsedigim şeyler şimdi çok onemsizler

bu güzel bişey bana göre ama bilmiyorum fazla hevessizleştim eskisi gibi değilim herseyim var ama biseyler yok içimde ne yapmam gerekiyor tekrardan uyku düzenimle mi başlamalıyım yada meditasyon gibi?
Ben de sizin gibiyim şu an. Hiçbir şey için hevesim yok. Tekrar spora başlarsam düzeleceğini düşünüyorum. Bence siz de eski rutininize geri dönün

ailenizle araniz nasil ?

sen uluslararası isteyip de hukuk kazanan kız mıydın

eğer o isen neden isteksiz olduğun açık

bir de sonuçta gidebileceğin bir okul henüz olmadığı için kendini boşlukta hissetmen olağan

bu senenin üniversite birleri bunu çok yaşayacak

ODTÜ Boğaziçi kazanmış ama evde çocukluk odasında oturup üniversiteye gidecek

Hayatını sınava endeksli yaşıyordun çünkü. Üstte filmdelisi’nin de dediği gibi insanı hedefleri, amaçları ayakta tutar.
Sınavı kazandın boşluğun çok normal. Yeni bir hedef gerek sana. Dil öğrenmek olabilir mesela, KPSS de düşünüyordun sanırım ufak ufak ona başlamak olabilir zaten en baba hazırlık bir iki sene sürüyor bu sınava.
Evde çok da yapılacak bir şey yok aslında, onun da buhranı var kapana kısılmış gibiyiz.
Enerjini başka alanlara yönlendir mutlaka. Basit bir müzik aleti çalmayı deneyebilirsin örneğin. Ne tadarsak yanımıza kâr kalacak zamanlardayız.

sen uluslararası isteyip de hukuk kazanan kız mıydın

eğer o isen neden isteksiz olduğun açık

bir de sonuçta gidebileceğin bir okul henüz olmadığı için kendini boşlukta hissetmen olağan

bu senenin üniversite birleri bunu çok yaşayacak

ODTÜ Boğaziçi kazanmış ama evde çocukluk odasında oturup üniversiteye gidecek
Hayır ben o kız degilim

Back
X