Cok kez güldügümde oldu mesafeliyim zaten cnmÖyle kişiye sence arkadaş denir mi? Ben kaç tanesiyle iletişimi kestim biliyor musun,çünkü hayatımızda gereksizler ve gülünç duruma düşüyorlar.Sonradan görme dedikleri öyle oluyor veya senin yaşantını baya kıskanıyor.Enerjini de düşürür öyle arkadaş.
Canm kaynanama sordum ablasi hemsire degil hastanede hademe ve bu anlattiklarinin hic birinin oldugunu sanmiyorum esimle tanis olmasaydiBana garip gelmedi, siz muhabbet aciyorsunuz o da anlatiyor ne var ki bunda?
Cnm konu acilir insanlik olarak derimki bn yedim guzeldi sende al dene diyorum ay biz bunu yeriz kocam böyle söyle ben bunu bilirim ablam herkese ögretmen hic bir zaman övmedim kendimi jelibon kac kisi gördüm götürdü kendisi gidecek bnde bizde alalim dedim bunun neresinde hava atmak gibi bir sey var...Siz yazarken fark ettiniz mi bilmiyorum ama ben okurken fark ettim, ona kızdığınız şeyleri siz de yapıyor ve dile getiriyorsunuz. Sürekli onu yerip kendinizi övmüş, o öyle ama aslında ohooo biz de şöyleyiz şeklinde bi kıyaslamaya girmiş, kendi lehinize taraf tutmuşsunuz. Belki de esas sorun budur. Kendi hayatınıza odaklanmanızı tavsiye ederim.
O toplumun genelinde var, okullardaki hademeler de kendini ogretmen sanir, avukatlik burosunda calisan caycilar avukatiz der, genel gecer yalanlarCanm kaynanama sordum ablasi hemsire degil hastanede hademe ve bu anlattiklarinin hic birinin oldugunu sanmiyorum esimle tanis olmasaydi
Kibir abidesi gibisiniz bu kadar da olamaz sizin gibi birine öylesi normal. Arkadaşınızla aranızda ki tek fark o dile getiriyor sen getirmiyorsun.Slm arkadaslar konum bi arkadasim var cins cins hareketleri cahilmi benmi tuhafim anlayamadim...
Simdi bu arkadasim esimle ayni memleketliler ayni sokakta büyümüsler oynamislar cocukken..ben 3 yillik evliyim kadin 2 yillik ve ikimizde Almanyanin ayni yerindeyiz eside tanidik esimle arkadaslardi coktan..neyse kadinla kac kez birbirimize gittik geldik öyle sinir oldugum sey esinden bahsetmesi (renkli yazdiklarim onun konusmalari olucak)ay benim esim birakmaz ben evi makinaya vuryim karicim belin agirir senin (hamile falan degil) diyorumki ya camasir suyu olmadan temizlikten anlamiyorum diye simdi diyecegi markayi biliyorum 70 kurus fark var)onlari kullanma ben hep s..... kullaniyorum an iyi mal s..... pahali ama sen al kullan (ya cnm türkiyeye giderken jelibonda götürelim jelatinsiz biz aliyoruz arada ev icin aldigimiz markada Haribo)benim yegenlerim ucuz seyler yemezler markasiz hic yemezler Biz Haribo yiyoruz (bi dondurma var cok guzel tavsiye ederim sende al dedimki yine marka )Biz magnum yiyoruz esim hep bana magnum alir (bi gün kereviz ve karnabahardan falan laf acildi ben hic yemedim hosuma bile gitmio görüntüsü demeden)biz hep türkiyede onlari yiyorduk annemler hep alirdi yani evlenmeden öncede yiyordum ) benim kocam Kücük doze kolalardan hep alir benim ablam hemsire millete der agzimi acip bi sey demeden o seyin havasini atiyor... benim ablamda edebiyat ögretmeni sanki ne var bunda bir sürü bu tarz hareketleri var ..bnde mesafeli oldum..bu tarz insanlarada acayip kıl oluyorum ve anlattiklarinin fazlasini biz yapioruz...yemek olsun giyim olsun kendisinden daha iyidir ...evine gitmistik kizim kola gördü istedi bi acip birazcik vermedi...haber göndeririz gelicez diye 2 yildir kisir yapio ve sadece kisir gözüm yok ama hava attigina degsin disari cikariz ev haliyle cikio yakin yer olsa tamamda insan düzgün giyinir... evi deseniz mutfagi hele cok daginik gidalar yiyecekler hepsi ayri yerdeler aciktalar...tlf daha google marketini bilmez bi program bulmus ki bnde coktan yüklü kadina diyo yeni cikmis böyle böyle onu biliyorum diyiyorum sen anlamazsin dedi ve ben tlf icini disini bilirim...varmi böyle arkadasi olan
senin gibiBu arkadaş görmemiş, siz de kadının konuşmalarına bu kadar takıldığınız için yapacak başka işiniz yok sanırsam...topunuz boş beleşsiniz yani
Cnm valla önem vermem öyle markayada bakmam hosuma ne giderse onu alirim yeterli hosuma gitsinO toplumun genelinde var, okullardaki hademeler de kendini ogretmen sanir, avukatlik burosunda calisan caycilar avukatiz der, genel gecer yalanlaruzerinde durdugunuza deger mi? Kadin biliyor ki siz boyle seylere cok onem veriyorsunuz sallayip duruyor demek ki. Kayda deger bir durum degil he deyin gecin,konussun anlatsin. Kendince onemli insan oldugunu gostermeye calisiyor
Ha ha binlere adamın biri bana ben polis sayılırım demişti, meğer polisevinde asciymisO toplumun genelinde var, okullardaki hademeler de kendini ogretmen sanir, avukatlik burosunda calisan caycilar avukatiz der, genel gecer yalanlaruzerinde durdugunuza deger mi? Kadin biliyor ki siz boyle seylere cok onem veriyorsunuz sallayip duruyor demek ki. Kayda deger bir durum degil he deyin gecin,konussun anlatsin. Kendince onemli insan oldugunu gostermeye calisiyor
O toplumun genelinde var, okullardaki hademeler de kendini ogretmen sanir, avukatlik burosunda calisan caycilar avukatiz der, genel gecer yalanlaruzerinde durdugunuza deger mi? Kadin biliyor ki siz boyle seylere cok onem veriyorsunuz sallayip duruyor demek ki. Kayda deger bir durum degil he deyin gecin,konussun anlatsin. Kendince onemli insan oldugunu gostermeye calisiyor
Eh bize gore oyle de,onlara gore oyle degil sanirim ki boyle yalanlara gerek duyuyorlar.Her insan önemlidir. Herkes aynıdır. İster hademe olsun, ister doktor. Hepsinin bir görevi var. Kimse kimseden üstün değil. Olamaz da. Çünkü hepimiz aynı nefesi alıyoruz, aynı çatı altında barınıyoruz. İnsan yapısı para, kimseyi yüceltmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?