Hey ALLAHIM

Hah buldum asıl konunu, evet deynepnaz deynepnaz konusunun devamıymış sanırım :KK66: http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yardiminiza-ihtiyacim-var.921033/
oradan devam etseydin keşke de, neyse yeniymişsin... buradan başladım buradan devam edeyim ben de.
doğukan kafanı karıştırmaya çalışıyor, başarmış da...
hemen kaçıp uzaklaşman gereken tiplerden :KK66:
oh oh suyundan da oh oh şuyundan da diyor...
kendi egosu ya da gelgitleri dışında kimsenin duygusuna değer vermiyor muhtemelen.. uzak dur. ararsa açma, cevap yazma.. niye dinliyorsun eski sevgililerine kadar. yok say... yokmuş gibi.. uzak dur.. yoklar, kıvranır, bir daha yoklar, sonra gider başka birine yapar sana yaptıklarını :KK51:
yine kanarsan buraya kadar yaşadığın hikayenin farklı versiyonlarını yaşar durursun ablacım :KK66:

Doğukandan ayrılmak istemişsin.O da gurur yapmış.Tekrar barışmış seninle.Sen ayrılamazsın ,ben ayrılırım demiş,ayılmış senden.Egosunu senin canını yakarak tatmin ediyor gibi.

kız gizem adın soyadınla nick almışsın sevgilinin adını kabak gibi yazmışsın :)
Doğukan 18 yaşındaysa sende o yaşlardasındır. yani tam ünv. hazırlandığın süreç olması lazım. bırak Doğukan ı derslerine yoğunlaş canım benim. uzak dur cevap verme ne yapıyorsa yapsın o da.
vaktini gençliğini harcama. kafanı boş işlerle meşgul ettiğine değmez.

Back
X