Heycanlı bekleyiş kimler burda 🤗

Tüp Bebek

• Olumlu

OY: 0 0,0%
  • Sonuçlar inşallah

OY: 1 100,0%

• Ankete Katılan
    1
  • Anket Kapalı .
Mrb öncelikle arkadaşlar martın 23 transferim gerçekleşti ilk denemem aynı süreçte olan arkadaşlarımız heycanımızı paylaşalım istedim
merhabalar İnşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız umarım gebeliğin sağlıklı bir şekilde ilerler

Selamlaar 26Mart 2adet 4.gün embriyosu transferi oldum. Zaman tabiki geçmiyor Allah hepimize sabırlar versin isteyen herkesin kucağıbı boş bırakmasın inşallah

Allahım yüzümüzü güldürsün. 3.denemem bu arada, ilki pozitif kalp atışı duyulamadı kürtaj oldum ikinci deneme direk negatif oldu. Bu kez hastane değiştirdik ilk ikisi aynı yerdi devlet hastanesiydi. İnanın ne zaman geçiyor ne kafamdaki kötü düşünceler peşimi bırakıyor.

İnşallah bu pozitif olucak kafanizda kötü şeyler kurmayın güzel düşünün güzel olsun herşey hangi şehir ve hastane acaba sizin

İstanbul Bahçeci Fulya yı tercih ettik bizim için en mantıklısıydı. Klinik ve doktorumuz konusunda sonucumuz negatif olsa bile kesinlikle keşkemiz yok. Prof. Remzi Abalı hocamızla tedavimizi olduk.

İstanbul Bahçeci Fulya yı tercih ettik bizim için en mantıklısıydı. Klinik ve doktorumuz konusunda sonucumuz negatif olsa bile kesinlikle keşkemiz yok. Prof. Remzi Abalı hocamızla tedavimizi oldu
Benim hastanemde bahceci umut doktorum cem çelik hiç düşünmeden karar verdim başarıları çok iyi gerçekten ve nolde çok olumsuz biriyim ama bu sefer ümidim çok yüksek inşallah yanılmam

İnşallah pozitiftir inşallahhh Cem bey çok başarılı bir doktor Bahçeci kesinlikle doğru yer. Umarım pozitiflerle yüzümüz güler artık

Eşimde sayı hareket sıkıntısı var oyüzden evlendiğimiz yıl itibariyle tüp bebek için koşturmalarımız başladı. Birde çok geç yapılan bir inmemiş testis ameliyatımız söz konusu malesef.

bizimde evlilik tarihimiz 2018 eşimde hareket sayısı azlığı vardi 2 yl boyunca çok doktor değiştirdim doğal yollarla gebelik olabiliceğini söylediler ama malesef olmadi en sonunda tüp bebeğe karar verdik siz kac yılık evlisiniz

2016 dan beri evliyiz Uzun ve zorlu bir yol gerçekten. Allah çaresiz dert vermesin çok şükür buna da

Benim hastanemde bahceci umut doktorum cem çelik hiç düşünmeden karar verdim başarıları çok iyi gerçekten ve nolde çok olumsuz biriyim ama bu sefer ümidim çok yüksek inşallah yanılmam
Ben de 26 mart bahceci ebru hoca transfr oldm insalah hepimiz hayirli sonuclar aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…