Heycanlı bekleyiş kimler burda 🤗

Tüp Bebek

• Olumlu

OY: 0 0,0%
  • Sonuçlar inşallah

OY: 1 100,0%

• Ankete Katılan
    1
  • Anket Kapalı .
Bende 22 martta transfer oldum. Ankara bahçecide. Embriyo kaliteniz nasıldı sizlerin. Benim 4ab ve 3bb 2 embriyo transfer oldum

Embriyo kalitelerim iyiydi bu kez rakamsal değerlerini bilemiyorum ama. İlk denemede 5aa kalitede enbriyom transfer olmuştu sonuç pozitifti ve tutunma kanaması olmuştu o kanama da hiç bir zaman geçmek bilmedi iğnelere rağmen Sonuç zaten kalbi durdu ve kürtaj. İkincide adet oldum direk negatifi gördüm. Bunda da şuan için bi belirtim yok ama olsa da psikolojik olacağını düşünüyorum ağrıların vs. Tutunma kanaması her gebelikte olmadığı için öyle birşeyde beklemiyorum zaten o bile artık korkutuyo hiç geçmeyenini yaşadığım için daha önce. Şuan vücudumu dinlemiyorum sadece merak okadar çok varki tutunmuş mudur bir tanecik bile olsa diyorum sürekli

İnanmak başarmanin yarisidir cnm iyi düşün bnde kendimi dinlemek istemiyorum fazla beklentiye girmek istemiyorum olumsuza hazirliyorum kendimi çok fazla sarsilmamk için olumsuz olursa ama olumlu olasiliği daha yüksek tutuyorum bu gün sol kasigimda bir ağri başladi mesela bu belirtimi yoksa ilçlardan dolayimi bilemiyorum inşallah olucak böyle düşün

İnnşallahh Ya aslında benimde pozitif düşünememem kendimi kötüye hazırlamak istediğimden kaynaklı Kendi kendimi ümitlendirip sonra negatif duymak canımı çok yakar çünkü. Doktorumuza randevu aldığım ilk günü hatırlıyorumda şimdi henüz hiç yakından görmemiştim bile ama o gece eşime bu kez olacak ben hissediyorum demiştim. Şuan da keşke o kadar rahat bi şekilde söyleyebilsem bunu. Ama inşallah hepimiz için güzel şeyler getirsin nisan ayı

Olucak cnm olucak allahin izniyle test alip yapmayi düşünuyormusun evde bnm kafamda deli sorular bu gün tam 1 hafta oldu bnm

Benim 4.gün İlk denemede 4.günden başlamıştım idrar testlerine ya sanırım yine aynısını yapacağım bu haftasonu başlarım artık test günüm olan 7nisana kadar devam idrar testleri beni ne kadar üzdüyse de bırakamıyorum ya

O teslerde hep tek çizgi gördüm bu zamana kdr yine tek çizgi gorucem korkusuyla cesaret edemiyorum ama bi yandanda yapsam rahatlasam en azindan yoksada vrsada heycanim gider diye dusunuyorum cok kararsizim cok

Test yapma taraftarı değilim ben. Negatif çıkınca o kadar çok iğne ilaç kullanmak zoruma gidiyor. Hiç bir günümüze kadarda devam etmek gerekiyor

26 martta 5. tup bebek transferimi oldum kızlar 4 denemem pozitifti fakat dış gebelik oldu.smdi 7 nisan test günüm bekliyrm umarım olur bu sefer.benim hiç belirtim yok kızlar ya çalışıyorum işteyken resmen unutuyrm transfer oldugumu hiç agrım sızım yok

İnşallah güzel sonuç alirsin cnm dış gebelikten bnde çok korkuyorum diş gebelikte belirtilerin nelerdi cnm

İnşallah güzel sonuç alirsin cnm dış gebelikten bnde çok korkuyorum diş gebelikte belirtilerin nelerdi cnm
çok saol canim inşallah hiç bir belirtim olmadı 12. gun kan sonucunda 344 çıkmıştı doktorda hiç şüphelenmedi 10 gün sonra muayeneye çağırmıştı kese gör mek için ozman belli oldu ne bir ağrı yada kanamam hiç olmamıştı cNim

Sol kasığımda iki gündur agri yururken bile bacağima vuruyor biraz baktim diş gebelik belirtilerime benzetim inş değildir karın ağrim çok vr bu gün umrarim korktuğum seyler gelmez başima snin pozitif gebeliginde belirtilerin nasl olmuştu peki

O teslerde hep tek çizgi gördüm bu zamana kdr yine tek çizgi gorucem korkusuyla cesaret edemiyorum ama bi yandanda yapsam rahatlasam en azindan yoksada vrsada heycanim gider diye dusunuyorum cok kararsizim cok
Test yapmayın hanımlar sabredin eğer test yaparsanız strese girersiniz . İdarda net sonuç vermeyebiliyor . Misler gibi günümü bekledim bahçeci Bursa hastasıyım pozitif sonucumuzu aldık çok şükür Rabbim sizlere de nasip etsin . Relax olur güzellikler

Maşallah rabbim kucağina almayi nasip etsin cnm darisi bzm başımıza inşallah

pozitif gebeliğim dis bebelik olandı canım.ayaklarim ve belim çok ağrımıştı.bide arada 3 kere falan kalbim çarptı ozman anlamıştım hamile olduğunu.bugun transferimin 5.günü yine ayaklarım ağrımaya başladı umarım yine hamilelik.belirtisidir.senin kacinci günün

7 gün cnm bu gun biraz belimdede ağri vr bugun baklm hayirlisi

evde test yapicak misin.ben pazar günü yapmayı düşünüyorm
5 gün daha sabir etmeyi düşünüyorum sonucu doktorumdan öğrenmek istiyorum ama bir yandanda ya negatif sonuç alirsam kendimi hazirlasam mi diye düşünüyorum çok kararsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…