Heyecan :)acil yardim

susu_

22.06.2013 :)
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
7.459
38
158
Kızlar merhaba adet günüm gecikti 2gün önce test yaptim 2 dakika bakip önemsemedim tek çizgi çikinca biraktim testi atmadim ertesi gün çöpe aticaktimki bi bakim diye silik çizgi çikmiş. Araştirdim netten kimisi öyle olanlar hamileymiş kimisi güvenmeyin yazmiş. Bugün yeni test aldim. Yarin sabah idrariyla deneyecektim dayanamadim az önce yaptim 3 dk içerisinde silik çizgi belirdi. Çok heycanlandim sizce varmi yokmu. Heycandan gidip kan tahlili yaptirasim var. Bu testlere çok güvenemiyorum.resim yükledim bakabilirsiniz

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 181
Bence gidip test yaptırın, bayağı belli oluyor ikinci çizgi.
Umarım güzel haberler alırsınız.

Bence de hamilesin hayırlı olsun

Nereye gidebilirim pazartesiyimi beklesem acaba
Özel polikliniklerde detaylı beta hcg testi isterseniz 2 saate veriyorlar, sadece pozitif veya negatif için gebelik testi isterseniz 20 dk içinde alabilirsiniz.
Ücretleri uçuk değil, bundan 7 ay önce 30ile 50 tl arasında yaptırdım Ankara'da.

Evet çok merak ettim aradim bi hastaneyi 26 tlye yapiyolarmiş. Eşim gelince götürcem direk meraktan çatlarim yoksa. İnanamiyorummm bu teste
Çok değişik bi duygu gerçekten Allah isteyen herkese yaşatsın :KK39:

Canım cepten foto hiç belli olmuyo ama görünce yazmak istedim. Ben de senin gibi test yapmıştım adetten bi hafta önceydi. Sabah baktım tek çizgi sonra onu eşimden sakladım ağlaya ağlaya işe gittim. Ertesi sabah elime aldım çöpe atacaktım ki ikinci çizgiyi gördüm. Sonraaa sonrası şimdi 32 haftalık tatlı bi kızım var karnımda :KK46: şükürler olsun. İnşallah sen de hamilesindir ve dünya güzeli sağlıklı ve tombiş bi evladın olur :anne:

Canımmmm hayırlı olsun senin adına çok sevindim heyecanla okudum msjları :))))) evet hamilesin testlerde ikinci çizgi çok silik olsa bile yanıltmaz Allahın izniyle en kısa zamanda kan testi yaptr.Allahım darısı da bana olur inşallah :)) Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu bana da inşallah dua edin bize de :))

Eğer öyleyse çok değişik duygular hissediyorum sizlerdedemi böyle oldu. Heyecanla birlikte mutluluk ayni zamanda korku değişik duygular
Benim elim ayağım titremişti uzun süre kendime gelemedim. Hiç beklemiyordum bir de

Back
X