aynı meseleyi 3 tane dostumla paylaştım...hiçbir yargılama yok...onlar da saçmalama dediler ama bu dille değil...yani size tavsiyem burada 50 kişinin fikrini almak için form açacağınıza kendinize birkaç dost edinin en azından hakaret yemezsiniz......((
tamam zihnen aldattığımı kabul edelim...ne yapmam gerekiyor? zihnen aldatmamak için? düşünme demeyin sakın siz düşünmek istemediklerinizi hemen düşünmeyiveriyor musunuz?
boynuzlamak mı? düşünmedim değil ama yapmam...
benim düşüncem evliliği bitirmek...
ayrica sunu da eklemek istiyorum ''erkekler kulubu'' diye bir yer olsaydi ve evli bir erkek bir konu acip eski sevgilimi dusunuyorum, ondan mesaj bekliyorum falan gibi seyler yazsaydi sundan eminim ki erkekler konu sahibini asagilamazdi, bu kadar tepki gostermezdi
erkekler hamile kalıyor mu?
2 sene uğraşmişlar cocuk için ve çocuk doğacak nerdeysee anne adayı diyor ki ESKİ SEVGİLİM flan filan
kusura bakmayn ama madem eski sevgilisini unutamıyordu bu kişi,o zaman evlenmeseydı madem evlendı çocuk yapmasaydı kendısıne guvenı yoksa
o doğacak bebeği düşünüp eski sevgilinizlee irtibatı tamamen kesmenız lazım bence
tamam zihnen aldattığımı kabul edelim...ne yapmam gerekiyor? zihnen aldatmamak için? düşünme demeyin sakın siz düşünmek istemediklerinizi hemen düşünmeyiveriyor musunuz?
tum sayfalari okumadim ama ben de konu sahibi arkadasi ayiplamamamiz ve yardimci olmaya calismamiz gerektigini dusunuyorum...arkadas cesurca icindekileri dokmus(genelde bu tur konular kk'da cok ayiplandigi icin cesurca bir haraket yapmis bence) ve ilerlemesi gereken dogru yolu aramaya calisiyor. konu sahibi arkadasim, ben bu gunlerin gececegini dusunuyorum. psikolojik yardim alin ya da evlilik danismanina gidin bu dusunceleriniz devam ederse. bu sorundan bir cikis yolu bulmaya calis ama bu bosanma olmamali, en azindan simdilik...cunku daha bebeginiz bile dogmamis...bebeginizi kucagina aldigin zaman bu duygularin biter, ne guzel bir ailem oldu diye dusunursun mutlu olursun...bence boyle olacak :1hug:
ayrica sunu da eklemek istiyorum ''erkekler kulubu'' diye bir yer olsaydi ve evli bir erkek bir konu acip eski sevgilimi dusunuyorum, ondan mesaj bekliyorum falan gibi seyler yazsaydi sundan eminim ki erkekler konu sahibini asagilamazdi, bu kadar tepki gostermezdi ama kk'dakiler birbirini yiyor ve konu sahibini ortalik yerde gorseler ve taniyor olsalar hepbirlikte taslayacaklar resmen. bir erkek karisini aldatir, o kk'da bayan konu acar kocam beni aldatti diye ''burnu surtulsun sonra belki barisirsin'' diye yorum yapilir...hele bir de cocuk varsa ortada ''biraz aci ceksin sonra baris'' denir genelde. bir erkek karim beni aldatti diye bir konu acsa butun erkekler ''hemen bosa o fahiseyi, vur tekmeyi gitsin hic arkana bilr bakma'' der ama biz kadinlar nedense hemcinslerimizi kinariz ama karsi cinsin yaptigi bir cok hatayi affeder ve bagrimiza basariz. bu benim dusuncem...kimse uzerine alinmasin genel konusuyorum...eger aldatma olaylarinin gectigi topiklerde ''kocanla baris'' diyenler varsa simdi bana saldiriya baslarlar yoksa
boynuzlamak mı? düşünmedim değil ama yapmam...
benim düşüncem evliliği bitirmek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?