aklıma gelmedi değil.biraz üzse beni,kırsa...ve sonra aramız düzelse...ne biliyim belki daha iyi bir ilişki olurdu.şımarıklık benimki...ama anlamaya çalışın ne olur...
arkadaşlar ayhu arkadaşımız yardım istiyor düşünceriyle duygularıyla iç savaş yaşıyor aldatmak isteseydi altadır ve bu topiğe yazı falan yazmazdı hakaretleri kötü sözleri bir kenara bırakalım lütfen yardım reçeteleri gönderelim ..
içinde bulunduğun durum çok kötü bir durum bunalımlı ve yıpratıcı , duygular ve mantıklar konuşuyor çoğu zaman peki ya vicdan , vicdanın ne diyor , diyelim ki eşindenden ayrıldın bir ömür boyu vicdanınla başbaşasın üstelik öldükten sonra yüce ALLAHA bunun hesabını vereceksin .. yada şöyle sorayım verebilecekmisin ? eski sevgilinle bir zamanlar aşk yaşadığını yazmışsın , canım aşk dediğin çok aldatıcı bir şeydir aşk onu yakaladında biter içinde bulunduğun düşünceler duygular bence kendi düşüncelerin değil şeytanın vesveseleri ve şuan bir saplantı içinde bulunman ve hamilelik değişimleri .. benim sana tek önerim ALLAHA SIĞIN , ALLAHA YÖNEL , okuyabildiğin kadar ayetel kürsü fatiha amener resulü , okuyabilirsen yasini şerif hem bebğin faydalansın hemde gönlün nurlansın için ferahlasın beynindekii kötü vesveseler yok olsun , niyetini temiz tut ALLAHA sığın , kendini ALLAHA emanet et bak nasıl işler akıp gidiyor sana tavsiyem budur ..
ama eşime haksızlık etmek istemiyorum.o kadar sabırlı ve anlayışlı ki anlatamam.dün akşam şakayla karışık heyecanımın bittiğini ve onu sevmediğimi hatta sıkıldığımı söyledim.o ise sarılıp öptü ve sabah erkenden kalkmış kahvaltıyı hazırlamıştı.beni sevdiğini söyledi.eşimi seviyorum ama diğeri çok farklı bir duygu.
1. hamilelikle ne alakasi var anlamis degilim hadi hormon yaptiriyor diyelim o zmn neden esini degil de baskasini istiyorsun?
2. senin esin gibi bosanalim dedigin halde kalkip kahvalti hazirlayan sunepe erkeklere mustehak dicem ama yazik adama zaten boynuz yiyor
3.msj bekledigine gore baya bi ilerlemis sizin mevzu cocuk dogduktan sonra da o eski sevgilinle beraber olur hormanlari indirirsin asagi
4.boyle iyi eslere bile bunlari yapabilen sizin gibilere yaziklar olsun
yine de allah yardimcin olsun... yol yakinken geri don ve yuvani bozma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?