- 21 Ağustos 2014
- 1.381
- 832
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep paraşütle atlamak istemişimdir.. bir de bungee jumping adrenalin tavan :))) ama eşimin ödü patlıyo hele paraşüt diye tutturmuştum bi defa kilom tutmadığı için çıkamadım kuleye adam havada asılı kalırsın bi de senle uğraşmayalım demişti :))
Fiziksel şartlar uyuyosa deneyin derim
House running yapin o zaman cünkü onda kilo dert degil, belindeki sakatlikda önemli degil , hem heyecan istiyosun, hemde heyecan yasamak icin kriterlere uygun degilsin. Azcik ye de 3 kilo aliver bari. Iiiiyy bide esin korkaksa, söylediklerim zaten olmaz.
O ileriki planlarimizda var ama suan yurtici olabilir.
yani seyahatlerde hep heyecan verici olaylar olur deneyin mutlaka. balona binin paraşütle atlayın. ölmemeye dikkat edin.![]()
Adi ustunde evlenmek be canim yani evcimen bi insan olmak ne aksiyonu bekliyosun bu saatten sonra:)
Yasam enerjin hic bitmesin insallah bulursun ya hamileyim iyice eve kapandim cocuk olunca dusunemiyorum:)Evlendik diye ölmedik ya daha yaşımız kaçSadece farklı birseyler ariyorum bulacagima eminim.
![]()
Laserquest oynadik biz gecen, süperdi
Boşver heyecanı falan insanlar heyecan olsun diye yanlışlara düşebiliyor maalesef![]()
Aynı ben ya. Keşke bende de biraz aksiyon olsa.
Tavsiyelerden yararlan.aslında benim bu can sıkıntım birazda sehir kaynakli %90 ihtimal istedigim sehre gidecegiz bikac ay icinde belki kendi gelirim 2 senedir iligimi kuruttu burasi insanin bisey yapasi varsada hevesini kaciriyor.
Parasut andrenalin