Heyecan duyacağim birşey?

House running yapin o zaman cünkü onda kilo dert degil, belindeki sakatlikda önemli degil , hem heyecan istiyosun, hemde heyecan yasamak icin kriterlere uygun degilsin. Azcik ye de 3 kilo aliver bari. Iiiiyy bide esin korkaksa, söylediklerim zaten olmaz.

Hep paraşütle atlamak istemişimdir.. bir de bungee jumping adrenalin tavan :))) ama eşimin ödü patlıyo hele paraşüt diye tutturmuştum bi defa kilom tutmadığı için çıkamadım kuleye adam havada asılı kalırsın bi de senle uğraşmayalım demişti :))
Fiziksel şartlar uyuyosa deneyin derim

Esimle birlikte yapmak istiyorum ama esimin belinde hafif sakatligi var bungee yapamaz. Parasutte kilo problemse muhtemelen bende yapamam cunku 47 kiloyum.
Ev kacis oyunu belki denenenilir :KK70:[/QUOTE]
:D bende 46 kiloydum o zaman şimdi 48 49 falan geliyorum.. çimento torbası kadar yoksun demişlerdi o zaman :)) hala sınırın altındayım hayal olarak kaldı ne yazık ki..

Biz de eşimle bazen elim sende falan oynuyoruz koştur koştur evin içinde heyecandan ölüp ölüp diriliyoruz :D bi defa yatak dolabına çarpıp düşmüştüm ayağımı burkmuştum :)) şimdi bi de oğluşumuz var oyun çeşitlerimiz arttı :D:D:D heyecanımıza heyecan katıyoruz :D

House running yapin o zaman cünkü onda kilo dert degil, belindeki sakatlikda önemli degil , hem heyecan istiyosun, hemde heyecan yasamak icin kriterlere uygun degilsin. Azcik ye de 3 kilo aliver bari. Iiiiyy bide esin korkaksa, söylediklerim zaten olmaz.

Esim korkak degil belindeki hasar motosiklet kazasinda oldu. :) Bu yuzden bazi seyleri yapamiyor. :D kilo ve sakatligin engel olmayacagi seylere bakacagiz napalim :D

Adi ustunde evlenmek be canim yani evcimen bi insan olmak ne aksiyonu bekliyosun bu saatten sonra:)

Bungee jumpinge alternatif olarak base flyer var bide. bence Daha zevkli ayni zamanda heyecanli

Boşver heyecanı falan insanlar heyecan olsun diye yanlışlara düşebiliyor maalesef ;)

Laserquest oynadik biz gecen, süperdi

Kalabalik arkadas grubumuz yok :D Bizede birsey uymuyor en iyisi cikip bir gazlayip gelelim. :D haha Neyse bikac aya sehir degistircez zaten bakalim ne olacak ama lazerdense ben paintball tercih ederim. Acik alan ativesi lazim. Hicbisey bulamazsam bir kamp programi hazirlarim yine napayim -.-

Aynı ben ya. Keşke bende de biraz aksiyon olsa.

Tavsiyelerden yararlan. :D aslında benim bu can sıkıntım birazda sehir kaynakli %90 ihtimal istedigim sehre gidecegiz bikac ay icinde belki kendi gelirim 2 senedir iligimi kuruttu burasi insanin bisey yapasi varsada hevesini kaciriyor.

Tavsiyelerden yararlan. :KK70: aslında benim bu can sıkıntım birazda sehir kaynakli %90 ihtimal istedigim sehre gidecegiz bikac ay icinde belki kendi gelirim 2 senedir iligimi kuruttu burasi insanin bisey yapasi varsada hevesini kaciriyor.

Bende de 2 sene once vardi bu durum insan hicbirseyden zevk almazmi yaa ? Yoook düsün dugun gunumde bile ayaklarim yerden kesilmedi boyle karnima heycandan agrilar girmedi anormal oldugunu dusunuyordum strestenmiş şimdi iyiyim valla heycansiz hayat ot gibi resmen.
Tavsiyelere gerek varmi bilmiyorum ama aksyon lazimken ben esimle tartisirim ortada bisey yokken kuserim :)
Birde konusmadigim bir akrabam var ona laf yollarim :)))))) bir bakmişimki herkes beni ariyor niye oyle dedin sinirlnmişler flan diyeee heyt beee :)

Back
X