heyecandan bayılabilirim

nuranC

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
44
36
88
47
Hatay
bugün transferimin 12.günü yarın kan testine gidicem.çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum.6. gün idrar testi negatif çıkmıştı.biraz moralim bozulmuştu ama sonra toparlandım.ama şimdi heyecandan neredeyse ellerim titriyor.bu ilk denememizinşallah sonuç negatif olmaz.idrar etsinde negatif olupta kan testi pozitif çıkan var mı?:uhm:

canim hayirlisi olsun bende bugun kan vermeye gidiyorum rabbim ellerimizi bos cevirmesin o heycani cok iyi anliyorummmmmmmmmmmmmmmm rabbim cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk BUYUKKKKKKKKK

yav aceleniz nede hemen 6. gün idrar testi yapıyosunuz hıc anlamam. ben 4 tedavı oldum merakla gününe kadar beklıyodum..... bıtek sana demıyorum burda okuyorum genelde beklıyemeyıp hemen ıdrar testını yapıyolar.... neyse!!! bugun yaptırman gerekmıyomu kan testını 12. gün ıse

aceleci olma konusunda haklısın ama bu sitedeki arkadaşların gazına geldim.neyse geçtiartık inşallah yarın üzülmem.hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Kızlar sizin güzel haberlerinizi kendi haberim gibi seviniyorum umarım hepinizin değeri yüksek yüksek çıkar sizler bize moral oluyorsunuz.

hayırlı sonuçlarla gel arkadaşım inşallah test konusuna gelincede yapmayın diyorum ben yaptım sonucum 12. gün pozitifti ama idrarda çıkmadı yani boşuna üzülüyoruz yaparak yapmayalım arkadaşlarım

Arkadaşım ben transferimin 8.günü idrar testi yapmıştım sonuç negatifti. Ertesi gün kahverengi kanamam olunca kesin tutmadı diye düşünüp 10. gün soluğu bir laboratuvarda aldım. Ne de olsa kendimce sonuç negatif 3 gün daha, meraktan çatlayamazdım. Kan testi sonucum pozitif çıktı, şaşırdım. Sanıyorum ki; eğer çoğul gebelik değilse idrar testinde sonuç negatif çıkıyor. O yüzden moralini bozma, meraktan da bayılma hemen git yaptır testini canım. Allahın izniyle hamişsindir inşallah. İyi haberlerinizi bekliyoruz.

bencede canım git kan testi yaptır bugün 12. gün ise çıkar canım kesin

cnm guzel haberlerınızı beklıyoruz allahım kucagımızı bos bırakmasın amiiiiiiiiiiiiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…