Heyecandan ölecem galiba

Iyi de o sirada ekranda o notlar acik degilse birsey yapamazlar. Ekranda yoksa telefonu kurcalayamazlar not bulmak için. Oyle birsey mi oldu? Yoksa asistan geldiginde notlar mi vardi ekranda?
Yok canim iste acik degildi telefonun sifresini istediler sevgilim vermedi sonra oda da verdi vermeden öncede belirtti tüm derslere ait notlar var diye hocam tamam dedi sevgilim de verdi sonra kopya muamelesi gördü

Üniversitelede yapılan bu haksızlığa karsi ckildiginda bile çözüm olmadigi cok oluyor. Kopya ceken insanları gozardi edip çekmeyenlere ceza verildi.
hakkinizda hayırlısı olsun.

Canim sevgilime güvenim tam
Zaten gercekten cekse ne o ugrasirdi nede ailesi.
yani ben sadece diyorum ki,biri sınavda telefonuna bakarsa hatta direkt kopya çekerken yakalansa bile 6ay uzaklaştırma istenmez,hoca bırakır sadece.Bu işte bir iş var gibi.

yani ben sadece diyorum ki,biri sınavda telefonuna bakarsa hatta direkt kopya çekerken yakalansa bile 6ay uzaklaştırma istenmez,hoca bırakır sadece.Bu işte bir iş var gibi.
Ya iste bu hocadan hocaya degisiyor. Bizim okulda da uyarirlar yada kagidi alirlar ama o anki gözetmen hoca biraz ters birisi. Olayi anlattigi halde laz inadi varmis gayet vazgecmedi. Bide üstüne hakaret etti. Avukat falan araya girince özürdiledi zaten hoca simdi askere gitti.

Yok canim iste acik degildi telefonun sifresini istediler sevgilim vermedi sonra oda da verdi vermeden öncede belirtti tüm derslere ait notlar var diye hocam tamam dedi sevgilim de verdi sonra kopya muamelesi gördü
Kopya olayı olduğu sıra siz sevgilinizin yanındamıydınız peki, yanlış anlamayın ama eğer yanında değilseniz bence bu kadar emin konuşmayın derim tabiki suçlu değilse ortaya çıkar ve inşallah aklanır,ama kopya için 6 ay uzaklaştırma bana biraz tuhaf geldi,en basiti kağıdını alır ve o dersten bırakırlar diye düşünüyorum.

Bence gözünü korkutmak istemislerdir bisey cikmaz diye umuyorum. Bi kopyadan 6 ay uzaklastirma verme gibi bi haklari oldugunu düşünmüyorum hatta ilk defa duyuyorum. Rahat olun baslar bence sevgiliniz pazartesi.

Bizde 1 dönemde 4 kişi 6 ay uzaklaştırma aldı aynı sebeple. Birisi gerçekten de çekmiyordu üstelik dinlemediler. Oluyor böyle şeyler gözdağı gibi, özellikle takıntılı kürsülerde.

Tabi yaninda degildim canim ama güveniyorum ona. Üniversitede öyle olmuyor iste öğrenciyi rezil etmek icin herseyi yapiyorlar.

Bence gözünü korkutmak istemislerdir bisey cikmaz diye umuyorum. Bi kopyadan 6 ay uzaklastirma verme gibi bi haklari oldugunu düşünmüyorum hatta ilk defa duyuyorum. Rahat olun baslar bence sevgiliniz pazartesi.
. İnsallahh canim dedigin gibi olur tek istedigim bu

bizim okulda da bu sene fena kıyım olmuştu 1 sene ceza alan bile oldu ..
kopya çekiyonuz bari düzgün çekin bi 4just olamıyorlar

6ay aldi bugün aciklandi kopya cekmis olsaydi inan icim yanmayacakti ama pisi pisine gitti bööö yanima gelemiyecekkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…