Yok canim iste acik degildi telefonun sifresini istediler sevgilim vermedi sonra oda da verdi vermeden öncede belirtti tüm derslere ait notlar var diye hocam tamam dedi sevgilim de verdi sonra kopya muamelesi gördüIyi de o sirada ekranda o notlar acik degilse birsey yapamazlar. Ekranda yoksa telefonu kurcalayamazlar not bulmak için. Oyle birsey mi oldu? Yoksa asistan geldiginde notlar mi vardi ekranda?
Gecen dönem canimNe ara basladı sınavlarda kopya çekti ceza aldı
Canim sevgilime güvenim tamsizi üzmek istemem ama 6ay ceza isteniyorsa kopya çekildiğinden eminlerdir ve büyük ihtimalle birden fazla sınavda organizasyon kurmuş olduğu düşünülüyordur.
Daha sonuç aciklamiyorlar. Ki insanin zoruna gidende pazartesi okul acilacak daha bi sonuc yok.sonuç noldu?
Teşekkür ederimÜniversitelede yapılan bu haksızlığa karsi ckildiginda bile çözüm olmadigi cok oluyor. Kopya ceken insanları gozardi edip çekmeyenlere ceza verildi.
hakkinizda hayırlısı olsun.
yani ben sadece diyorum ki,biri sınavda telefonuna bakarsa hatta direkt kopya çekerken yakalansa bile 6ay uzaklaştırma istenmez,hoca bırakır sadece.Bu işte bir iş var gibi.Canim sevgilime güvenim tam
Zaten gercekten cekse ne o ugrasirdi nede ailesi.
Ya iste bu hocadan hocaya degisiyor. Bizim okulda da uyarirlar yada kagidi alirlar ama o anki gözetmen hoca biraz ters birisi. Olayi anlattigi halde laz inadi varmis gayet vazgecmedi. Bide üstüne hakaret etti. Avukat falan araya girince özürdiledi zaten hoca simdi askere gitti.yani ben sadece diyorum ki,biri sınavda telefonuna bakarsa hatta direkt kopya çekerken yakalansa bile 6ay uzaklaştırma istenmez,hoca bırakır sadece.Bu işte bir iş var gibi.
Kopya olayı olduğu sıra siz sevgilinizin yanındamıydınız peki, yanlış anlamayın ama eğer yanında değilseniz bence bu kadar emin konuşmayın derim tabiki suçlu değilse ortaya çıkar ve inşallah aklanır,ama kopya için 6 ay uzaklaştırma bana biraz tuhaf geldi,en basiti kağıdını alır ve o dersten bırakırlar diye düşünüyorum.Yok canim iste acik degildi telefonun sifresini istediler sevgilim vermedi sonra oda da verdi vermeden öncede belirtti tüm derslere ait notlar var diye hocam tamam dedi sevgilim de verdi sonra kopya muamelesi gördü
Bizde 1 dönemde 4 kişi 6 ay uzaklaştırma aldı aynı sebeple. Birisi gerçekten de çekmiyordu üstelik dinlemediler. Oluyor böyle şeyler gözdağı gibi, özellikle takıntılı kürsülerde.yani ben sadece diyorum ki,biri sınavda telefonuna bakarsa hatta direkt kopya çekerken yakalansa bile 6ay uzaklaştırma istenmez,hoca bırakır sadece.Bu işte bir iş var gibi.
Tabi yaninda degildim canim ama güveniyorum ona. Üniversitede öyle olmuyor iste öğrenciyi rezil etmek icin herseyi yapiyorlar.Kopya olayı olduğu sıra siz sevgilinizin yanındamıydınız peki, yanlış anlamayın ama eğer yanında değilseniz bence bu kadar emin konuşmayın derim tabiki suçlu değilse ortaya çıkar ve inşallah aklanır,ama kopya için 6 ay uzaklaştırma bana biraz tuhaf geldi,en basiti kağıdını alır ve o dersten bırakırlar diye düşünüyorum.
Sonuç henüz belli degil canimNe oldu canım ..
. İnsallahh canim dedigin gibi olur tek istedigim buBence gözünü korkutmak istemislerdir bisey cikmaz diye umuyorum. Bi kopyadan 6 ay uzaklastirma verme gibi bi haklari oldugunu düşünmüyorum hatta ilk defa duyuyorum. Rahat olun baslar bence sevgiliniz pazartesi.
Çok geçmiş olsun canım gerçekten üzüldüm Allah büyüktür vardır bir hikmeti6ay aldi bugün aciklandikopya cekmis olsaydi inan icim yanmayacakti ama pisi pisine gitti bööö yanima gelemiyecekkkkkk
Ayy canım ne denir ki bilemedim ins bir gün olur sucsuzlugu acıklanır ...6ay aldi bugün aciklandikopya cekmis olsaydi inan icim yanmayacakti ama pisi pisine gitti bööö yanima gelemiyecekkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?