Heyecanı biten ilişki

Sizinle yaşıtız sanırım benim de 7 yıldır devam eden bir ilişkim var

Ailelerin farklı olması büyük problem değil bence. Sevgilinizle hayata bakışınızın farklı olduğunu söylemişsiniz asıl problem bu. Bir de ilişkimiz monoton hale geldi diye düşünmedim hiç. Her zaman birlikte yapabileceğimiz yeni şeyler çıkıyor. Yeni planlar yapılıyor, yeni yerler geziliyor. Birlikte zaman geçirmek güzelse eğer her zaman yapılacak bir şey bulunuyor.

Ayrı şehirlerde olduğunuz için böyle bir hisse kapılmış olabilirsiniz. Ama şöyle de bir durum var: neden ayrı şehirlerdesiniz? Üniversitede sevgilimin okulu 1 dönem uzadı. "Hadi benim okul bitti behlül kaçaar" diye eve dönmedim. O bitirince birlikte döndük. Böyle şeyler önemli aslında. Ben olsam okuduğum şehirde kalır kpss'ye orada hazırlanırdım.

Gün içinde sohbetinizin olmama sebebi de artık konuşacak bir şey kalmadığı içindir. Tükenmişsiniz ama bitirmeye cesaretiniz yok. Monotonlaşma, ilgisizlik bunlar ilişki süresiyle ilgili değil. 7 sene madem çok uzun insanlar boşansın artık evli kalmasın 20 sene keriz mi onlar

Sevgiliyken monotonlastiysa evlenince heyecan aramayin .. cunku 7 yil evlilik surdureceginizie inanmiyorsaniz iliskinizi sonlandirin derim ben cunku sevgi kadar mantik da onemli ilgisiz sevgisiz heyecani bitmis bi ikiskiden mutlu bir evlilik asla beklemeyin yanliz kalirsiniz malesef evde tek kalan biz kadinlar okuyoruz ne kadar meslegimiz elimizdede olsa bir muddet evde kaliyoruz ilgiye muhtac oluyoruz bize bu ilgiyi vermediklerinde cooook mutsuz oluyrxzzz coook malesef ne yaparsak yapalim adam yapmazsa seni mutlu etmeye calismassa kimse mutlu edemiyo saglikli evlilik icin cok dusunun tartin bitecekse de bitsin sevgiliykem bitsin bosanilacak bi evlilik asla yaomayin sizi seven mutlu edenilecek uygun birini Allah cikartir karsiniza benim dusuncelerim bu yonde

Eşimle 3 yıllık flört+ 4 yıllık evlilik ile birlikte toplam 7 yıldır birlikteyiz. İlla ki monotonlaşan dönemler oluyor ama monotonluk iki taraf da isteyince kolayca aşılan birşey. Sizdeki problem (hatta sizden ziyade sevgilinizdeki) monotonlaşmaktan ziyade sıkılmak gibi geldi bana.

Tadi kalmamis artik ewlensende bi heycani bi tutkusu yok...ben mesela 7 yillik ewliyim col cocuk biz yeni yeni monotonlastik.ama is guc cocuk gecim derdi derken halimizden de memnunuz ama heycan warmi tabikide war icinden gelcek insanin bunu sizin kaybetmemeniz lazimdi.Bekarken boyleyseniz ewlilikte hic mutlu olmazsiniz cunku yeni ewlilik civil civil olma heycanin tutkunun en zirvesi olmali.Aile yapilari kafa yapilari da farkliysa daha ne denir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…