Heyecanı dizginleme....

kucukpisi

Hayata inat gülümse...
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
7.563
4.578
Herkese merhaba. yakında bir sınava gireceğim işim ile ilgili. uzun zamandır beklediğim sınav nihayet açıldı ve giriyorum. okulunu okudum. ama uzun zaman önceydi mezun olalı 10 yıl oldu. dereceyle mezun olmuştum. ama şimdi heyecandan bayılcam o derecede... öss(bizim zamanımızda üniversiteye giriş öss'di) de bile böle olmadım ki ben :KK53:. kpssye girerken bile son gün heyecanlandım..

sınava bir süredir çalışıyorum.

zaten uzun süredir çarpıntı problemim var sınavdan bir kaç gün sonra onunla ilgili eps yapılacak o da ayrı bir telaşlandırıyor.

var mı bir yolu. sadece sınava konsantre olup, heyecanlanmadan ders çalışmam için küçük tüyolar verir misiniz. ben arada bakacağım konuma. malum ders çalışmaya devam etmem lazım.

Çok iyi hazirlanirsan heycanlansan bile cevaplar aklina gelir takir takir cevaplarsin o yüzden konulara hakim olmaya bak en iyi yöntem bu bide çok heycanlanirsan bi kac dk kalemi kağıdı bırak zihnini başka biseye odakla

Bol bol dua et.
Allahım yolunu açık etsin inşallah.

amin. teşekkür ederim.

Çok iyi hazirlanirsan heycanlansan bile cevaplar aklina gelir takir takir cevaplarsin o yüzden konulara hakim olmaya bak en iyi yöntem bu bide çok heycanlanirsan bi kac dk kalemi kağıdı bırak zihnini başka biseye odakla

bayadır çalışıyorum da sorularımız çok kapsamlı. çalışmak için not verilmedi. neredeyse okulda ne gördüysek soracaklar. o da korkutuyor.

Ben nedense ders çalışmayı çok severim :) ders çalışırken de yanıma ne kadar hoslandigim sey varaa alırım. Yaparım kahvemi alırım ivir zivir yiyeceklerden bir yandan da hafif sevdiğim muziklerden açarım kısık sesle. Bir de renkli renkli kalemler kağıtlar felan alırım işte zevkli zevkli çalışırım :)
ben de isim dolayısıyla çok sınava giriyorum. O yüzden stresli bir sınava girecekmis gibi ciddi ortamlar ve düşünceler yaratmamaya çalışıyorum :)
sınavınızda başarılar :)

bayadır çalışıyorum da sorularımız çok kapsamlı. çalışmak için not verilmedi. neredeyse okulda ne gördüysek soracaklar. o da korkutuyor.
Sinavin ilk on bes dk si heycan normaldir ama yapabildiginiz sorulardan baslayin sonra tekrar yapamadiklariniza dönün akliniza gelir mutlaka calistiysaniz.

Ben nedense ders çalışmayı çok severim :) ders çalışırken de yanıma ne kadar hoslandigim sey varaa alırım. Yaparım kahvemi alırım ivir zivir yiyeceklerden bir yandan da hafif sevdiğim muziklerden açarım kısık sesle. Bir de renkli renkli kalemler kağıtlar felan alırım işte zevkli zevkli çalışırım :)
ben de isim dolayısıyla çok sınava giriyorum. O yüzden stresli bir sınava girecekmis gibi ciddi ortamlar ve düşünceler yaratmamaya çalışıyorum :)
sınavınızda başarılar :)

teşekkür ederim. dediğiniz gibi renk renk kalemlerimi aldım. küçük küçük not kağıtlarına notlarımı aldım. bilgisayarımda burada. müzik eskiden çalışırken açardım da şimdi aklıma gelmedi, deneyeyim...

Sinavin ilk on bes dk si heycan normaldir ama yapabildiginiz sorulardan baslayin sonra tekrar yapamadiklariniza dönün akliniza gelir mutlaka calistiysaniz.

şimdiden heyecan yaptım ben.

öncelikle kendine güven ,derin derin nefes al,heyecanlanınca birer yudum su iç ve kötü düşünceleri kafandan at,
en önemlisi Allaha tevekkül et,güven besmeleni çekip başla,
Rabbim hayırlısını nasip etsin:KK66:

öncelikle kendine güven ,derin derin nefes al,heyecanlanınca birer yudum su iç ve kötü düşünceleri kafandan at,
en önemlisi Allaha tevekkül et,güven besmeleni çekip başla,
Rabbim hayırlısını nasip etsin:KK66:

amin teşekkür ederim.

böyle şeylerde biraz mazoca gelebilir ama ben büyük acılar çektiğimi düşünürüm mesela sevdiğin birinin kaybı, bi hastalık vs onlara odaklanırım aman bu da neymiş ki derim stresim öyle azalır :KK70:

bol bol dua et canım inşallah istediğin gibi olur. korkma bir sınav ne olacakki. sınav senden korkusun sen sınavdan değil :KK53: seni yenicem ÖSS'de. bende hala eski ismiyle hitap ediyorum :63: :KK48:

böyle şeylerde biraz mazoca gelebilir ama ben büyük acılar çektiğimi düşünürüm mesela sevdiğin birinin kaybı, bi hastalık vs onlara odaklanırım aman bu da neymiş ki derim stresim öyle azalır :KK70:

hastalığın kendisi var(çok önemli değildir herhalde, sınavdan sonra görcem, ajiyoya benzer işlem yapacaklarda kaçmazsam:KK53:). bu sefer depresyona girermişim:KK53:.

bol bol dua et canım inşallah istediğin gibi olur. korkma bir sınav ne olacakki. sınav senden korkusun sen sınavdan değil :KK53: seni yenicem ÖSS'de. bende hala eski ismiyle hitap ediyorum :63: :KK48:

heyt geliyorum sınav kork benden:KK17:. inş.iyi geçer. ömrümüz sınav.

Çok heyecanlanırsan nefesini tut biraz, iyi geliyor. Heyecanlanıp gece uyuyamasan bile sınavda iyi yaparsın. Böyle şeylere takılma. Ne kadar çalışırsan o kadar yapacaksın, emeklerinin karşılığını alırsın inşallah.

Çok heyecanlanırsan nefesini tut biraz, iyi geliyor. Heyecanlanıp gece uyuyamasan bile sınavda iyi yaparsın. Böyle şeylere takılma. Ne kadar çalışırsan o kadar yapacaksın, emeklerinin karşılığını alırsın inşallah.

amin inşallah. ilk okul 4 den beri sürekli sınavlara giriyorum bu biraz daha stres yaptırdı.. 8 yıldır çalıştığım iş yerinde ilk defa böle bir sınav açılıyor. inşallah emeklerimin karşılığını alırım. bu gün daha bi stresli uyandım. uykum bölündü belki uykusuzlukta etkiledi..

X