• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Heyecanım ve telaşım dorukta

et ve tavuk bence aynı anda yapılmamalı.
birisi et sevmiyor diye tavuk yesin, diğeri tavuk sevmezse et yesin..

böyle kişiye özel yemek yapılmaya kalkarsanız altından kalkılması güç olur.

genel olarak sevilebilecek tarzda yaparsınız.. et ağırlıklı olur.
et sevmiyorsa da gelen kişi, diğer yaptığınız yemeklerle gayet karnını doyurabilir zaten..
diye düşünmekteyim :)

tatlı olarak da muhallebili kadayıf tatlısını önerebilirim :56:

ilk kez oluyor yaa ondan bu özenim yoksa tabi kim ne buluyorsa onu yesin ama hevesim işte:1:

şu an bende bişey bilmiyorum:1:

tabi ki tatlı yapıcam sadece onların getirdiğini sunmak ayıp olur...
bide zaten fazlasıyla et yeeklerine yönelmeye çalışıyorum ailem çok sevmediği halde
önerebilceğiniz bir menü yada yemek var mı?

evet kaşarlı mantarda iyi fikir harikasınızz:21:

napıyımm kii nasıl heyecanlıyım anlatama begenmiycekler kusur bulcaklar diye çok korkuyorumm:44:

bulcak olan mükemmel yapsan da bulur canım o yüzden çok takılma bu kişilik meselesi ama heyecanını çok iyi anlıyorum inşallah kazasız belasız atlatırsın misafirlerini:16::16:

bulcak olan mükemmel yapsan da bulur canım o yüzden çok takılma bu kişilik meselesi ama heyecanını çok iyi anlıyorum inşallah kazasız belasız atlatırsın misafirlerini:16::16:

inşallah canım o gün bide sevgilimin ezuniyet töreni var telaşım 2 ye katlanıyor iyi dileğin için çok teşekkür ederimm:16:

Bitlis te 3.5 yılım geçti.. Çok geniş yemek kültürü yoktur bulguru birçok yemekte kullanırlar..
Anne-kız iyi menü çıkarmışsınız..
iki çeşit et yemeği yapın ortaya konan sıcak soğuk mezelerle doyulur
Zaten ramazanda bi çorba iç tıkanıyorsun, üstüne bir de heyecan eklendimi tamam
Birde bu Bitlislilerin karışık dolması var sumak ekşili falan harika bişey aklım hala o dolmadadır :56:
ortaya karışık dolmada yapabilirsiniz:49:

Bizim çoğu komşumuz doğulu ve benim babamda Elazığlı gerçekten sebzeyi yemekten saymıyorlar :1: Mercimek çorbası,ezme salata,bulgur pilavı,cacık,karnıyarık,et sote yada patlıcan kebabı,ekşili dolma genelde bu yemekler çok severler böyle bir menü hazırlayabilirsiniz :42:

ay evet orası varr
yani bu çorbayı eledik:1:
Bitlis te 3.5 yılım geçti.. Çok geniş yemek kültürü yoktur bulguru birçok yemekte kullanırlar..
Birde bu Bitlislilerin karışık dolması var sumak ekşili falan harika bişey aklım hala o dolmadadır :56:

zeytinyağlı sarma yapıcaz tekrar dolma fazla olmaz mı:44:

Bizim çoğu komşumuz doğulu ve benim babamda Elazığlı gerçekten sebzeyi yemekten saymıyorlar :1: Mercimek çorbası,ezme salata,bulgur pilavı,cacık,karnıyarık,et sote yada patlıcan kebabı,ekşili dolma genelde bu yemekler çok severler böyle bir menü hazırlayabilirsiniz :42:
2 çeşit ana yemek yapıcaz biri tavuklu olucak biride büyük olasılıkla islim kebabı bilirsin çok yemek yerler:1:
en büyük kararsızlığım şu an tatlı:44:

ilk kez oluyor yaa ondan bu özenim yoksa tabi kim ne buluyorsa onu yesin ama hevesim işte:1:

hevesinizi heyecanınızı hissettim .
yanlış anlamayın tabi ki özenmeniz en doğrusu..

sadece çok telaş yapmayın..
insanlar kusur bulacaksa her türlü bulur.. ama kusur bulmayacaksa da önüne bir tas çorba koysanız da
çok güzeldi çok doydum şükür der kalkar.

o niyetle yazdım birazda bu kadar çok kişiye özel düşünmeyin diye..

her şey gönlünüzce olsun güzel olsun..

2 çeşit ana yemek yapıcaz biri tavuklu olucak biride büyük olasılıkla islim kebabı bilirsin çok yemek yerler:1:
en büyük kararsızlığım şu an tatlı:44:

Evet islim kebabıda çok iyi bir tercih olmuş :)) Şekerpare,irmik tatlısı hafif ve güzel olabilir :)

hevesinizi heyecanınızı hissettim .
yanlış anlamayın tabi ki özenmeniz en doğrusu..

sadece çok telaş yapmayın..
insanlar kusur bulacaksa her türlü bulur.. ama kusur bulmayacaksa da önüne bir tas çorba koysanız da
çok güzeldi çok doydum şükür der kalkar.

o niyetle yazdım birazda bu kadar çok kişiye özel düşünmeyin diye..

her şey gönlünüzce olsun güzel olsun..

doğru söylüyorsunuz çok haklısınız teşekkür ederim:16:

zeytinyağlı sarma yapıcaz tekrar dolma fazla olmaz mı:44:

Bitlis deyince nedense aklıma hep karışık dolma gelir :16:
zeytinyağlı daha hoş olur incecik sarar tabağa dizersiniz, üzerinede limon ımmmm hem görüntüsü hem tadı ile mest olurlar:56:
Birde ağır şerbetli tatlı yerine sütlü hafif kupta birşeyler yapabilirsin, keşkül gibi
üzerini meyvelerle süslersin

Evet bulguru çok kullanıyorlar. Lahana dolmasını mı diyorsunuz acaba?Birde katıklı dolmaları var.Kabağa kıymalı bulgur doldurup yoğurtluyorlar.

Back
X