Heyecanımı nasıl yenebilirim ?

benbirtaneyim

yenibirben
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
926
6
46
Karabük
Merhaba arkadaşlar. Benim problemim çok heyecanlı bir yapıya sahibim. Yarın direksiyon sınavım var. 2. Kez giriyorum. İlkinde kalmıştım. Bu heyecanımı nasıl yenebilirim ne yapmalıyım ne olur bana bişeyler söyleyin

Heycanlanırsam kalırım diye düşün kalırsam ölürüm diye düşün ?

Ben de çok heyecanlanmıstım senin gibi 2 . Kez girmiştim 2.sinde aldım o da yine iyi değildim ama işte fakir edebiyatı yapım biraz direksiyonu değil çenemi çalıştrdum bol bol konustum heyecanım da gecmısti zaten acaba gecırecekler mı dıye dusunurken " bol bol konus yani

İnş bende geçerim sınavı konuşmayı deneyeceğim teşekkür ederim

ben direksiyon sınavına girdiğimde arkada hocalar oturuyodu. yanımda da kendi kurs hocam vardı. şuan böyle mi bilmiyorum ama farzetki arabada oturanlar kız arkadasların:) bebekte tur atıyorsunuz misal:) rahat ol böylece. tak 1 e vitesi devam et:))

sınava giriyor gibi değil de, aileni bir yere bırakıyormuş gibi bir rahatlıkla kullanmayı dene,öyle hayal et.
ben böyle düşünerek, sınav sırasında yağmaya başlayan yağmurdan bile paniklememiştim.

Benim de ilk girişim olacak bakalım napıcam. çok zevkli sürmesi ama sınav dedi mi ülkece gerilim hattına bağlanıyoruz o hale getirenler utansın :))

Bende ehliyet almak istiyorum heyecani bile guzel bence en kisa zamanda esimle çalışıcam acemiligim gecince kursa yazilcam sinavda daha az heyecanlanirim diye kendinizi sinavda degilde normal bi yere gidiyomus gibi düşünün ise yarar darisi benim basima insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…