Heyecanladran mesaj

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
[/B]
valla iyi taktikkk hemencecik evde adam :sm_cool: yada düşünsene kayınvalidede orturuyoruzz ve ben sıkıldım ama belli edemiyorumm hemen geçerim içeri atarım cebine bi msjj alahhhh ondan sonra kalk hanım kalk falan dürtüp dururmuşşş :teytey:

Olay bitmistir:lepi:
Herzaman her yerde kullanila bilir bu.
Ama tabi uzun vadeli araliklarla.
Tadi damaginda kalsin mesajlarinkaydirigubbakcemile2

Canim sizin dügün ne zaman Ufuk abiyle?

Cocuklar ne uyuyo ya Masallah benim kiz zaten 2, 3 gundur huysuzlaniyor oglan desen simardi dayisi eve geldi geleli hic dinlemiyor Mubarekkafamçokkarıştı
Erkek kardesim de salonda yatiyor 18 yasinda nasil icrat ederik ki biz kaydirigubbakcemile3​

he arkadaslarla bu iyi bi fikir kizlar ne akillisiniz vesselam
bi de kaynana evinde heeeeee fena fikir degil aslinda
ula durun yarin yada cumartesi denicem bunu tskler su an kontor yok da :D

sositososito
Bizim gibi bekarlarlada paylasin emi tecrübelerinizikaydirigubbakcemile2
En cok hangisi ise yariyorsa o mesaji atariz:jeyyar:

2009 sonu canımmm var daha düğünee ben şimdiden not alıyom mesajlarııı :))) kaynanada atılcaklar ablada atılcaklar halada atılcaklar diee :)))

sıze bışı anlatayım yenı evlıyız 5 gun kaynanam gılde kaldık ne zaman kalksam kaynanam koşuyo şohbenı acıyo tuplude bılmedıgım için banyoya gır kızım çekınme dıyo rahatlarsın hava sıcak.3 gun dayanamadım anne hergunmu yıkancam bız bışı yapmadıkkı dedım.ay sonra ne utanmıştım

Cocuklar ne uyuyo ya Masallah benim kiz zaten 2, 3 gundur huysuzlaniyor oglan desen simardi dayisi eve geldi geleli hic dinlemiyor Mubarekkafamçokkarıştı
Erkek kardesim de salonda yatiyor 18 yasinda nasil icrat ederik ki biz kaydirigubbakcemile3​

cicim sende adamın sırtını keseleme bahanesiyle banyoda buluşunnn :1rolleyes: baksana evde yer yokk :roflol:

lep demeden leblebiyi anliyonuz masallah bende pek bi sey yok bu aralar siz bana soyleyin ben yazam yada neyse aklima gelirse yazarim ise yarar lazim olur belkim :D

Bademciklerim sismis ameliyat lazim doktorum olurmusun hey be adammmmmmm
muhahahaha

bızım adama ayagımı kası bıle desem baska bışı anlıyo

Canim ozaman mesajlarin enistede hemen etki birakir:jeyyar:

Kardesin evdeyse olmaz tabi.
Bende hep bunu düsünüyorum biliyormusun canim.
Erkek kardesimle aramda 2 yas var. Cok iyi anlasiyoruz, 2 kardesiz zaten.
Yarin birgün evlendigimde kardesimin yüzüne nasil bakarim diyorum
Cok sacma ve belkide gereksiz bir düsünce ama aklimdan geciyor sürekli.
Sonucta bana en yakin olan ilk erkek, kardesim. Birde bana geldiginde kocamla ayri odada kalmak var, valla utanirim ben anam:utangac:

sıze bışı anlatayım yenı evlıyız 5 gun kaynanam gılde kaldık ne zaman kalksam kaynanam koşuyo şohbenı acıyo tuplude bılmedıgım için banyoya gır kızım çekınme dıyo rahatlarsın hava sıcak.3 gun dayanamadım anne hergunmu yıkancam bız bışı yapmadıkkı dedım.ay sonra ne utanmıştım

:mymeka: kaynana değeri bilmeyen terbiyesiz gelinnn .. daha nasıl yaransın bu kaynana sanaa :roflol:

2009 sonu canımmm var daha düğünee ben şimdiden not alıyom mesajlarııı :))) kaynanada atılcaklar ablada atılcaklar halada atılcaklar diee :)))

sırnaşık şey
Lazim olur kesin bencede not al sen:lepi:

Hadi hayirlisi olsun canim
:nazar::nazar:

ama napım 3 gun ust uste kıramadım gırdım banyoyo ay bışı yapmadık boşuna banyo yapıyorum napım söyledım bende anlasın boşuna banyo yaptıgıımı

he vallaha kaynana supermis beeeeeeeeee helal kaynanaya
he kardesim var olmazzzzzzzz 18 yasinda her halti bilir demi ama :D
iki gun once esim muftaga geldi bana sariliyordu yanagimdan makas aldi isirdi masuzcukdan optu beni
kardesim birden geldi:1shok:ama tabi bilmeden geldi cantasindan bi sey alacakdi kafamçokkarıştı

abla bi daha haber verin dio gelmem ole habersiz diye
dedim noluyor be sapitmadim daha şakkıdı:roflol::roflol:​

Buraya yazilan mesajlari okurken, arkadasin biri cay demledim misir patlattim esim banyoda yazmisti..
Canim misir patlagi istedi, erinmedim kalktim patlattim misirimi.
Bir kaseyi yedim valla gece gece:D
Mesajlar istahami getirdi napti:D

kızlar msjı yolluyorum.bıde nt bıtmış knt da at dıyecem arkasından bıraz komık olacak ama atmazsan cvp veremem yazayım barı

he vallaha kaynana supermis beeeeeeeeee helal kaynanaya
he kardesim var olmazzzzzzzz 18 yasinda her halti bilir demi ama :D
iki gun once esim muftaga geldi bana sariliyordu yanagimdan makas aldi isirdi masuzcukdan optu beni
kardesim birden geldi:1shok:ama tabi bilmeden geldi cantasindan bi sey alacakdi kafamçokkarıştı

abla bi daha haber verin dio gelmem ole habersiz diye
dedim noluyor be sapitmadim daha şakkıdı:roflol::roflol:​

Ayy yaziiik kiyamam..
Ama haberde verilmez ki canim ya..
Ne diyeceksin ki?
Kardesim gelme mutfaga isimiz varsırnaşık şey

size doyum olmaz ben kalkarr yarınn bu kız işe giderr iş yerinden devam ederizz öpüldünüzz sizi çok seviyorummm

kızlar msjı yolluyorum.bıde nt bıtmış knt da at dıyecem arkasından bıraz komık olacak ama atmazsan cvp veremem yazayım barı

Bence kontör at demen ayri bi hava verir:jeyyar:

Attigi kontörün böyle atesli bir mesaj olarak geri dönmesi hosuna gidecektir:jeyyar:

neyse kizlar siz yazin ben uyucam cok uykum var kiz uyutmuyor zaten beni
zombi gibi oldu gozlerim
yarin ben okurum sizin yaziklarinizi Insallah kalin saglicakla sekerlerim
mujukkkkkkkkkkk

Back
X