Heyecanladran mesaj

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bütün mesajları okudum:roflol:
Süpersiniz...

Karar verdim bende bir mesaj atıcam yakında.

Şöyle güzel bir alışverişten sonra
"Bugün harika şeyler aldım akşama sana özel defile yapıcam aşkım..."gibi birşey yazıp yaptığım alışverişin maliyetini unutturmayı planlıyorum:icecream:

Son düzenleme:
dun bizimkine sadece :* yazdim yolladim
cevabi super yahu:

bak bak gece gece kendi halinde bir cocgu ayartma girisimleri :)

baska seyler yazsam ne olur halimiz bilmiyorum:1rolleyes:sırnaşık şey

oo bu süpermiş ya...
bütün sayfaları okudum en güzeli buydu bana göre...
en güzel mesajı bir erkeğin mesajından araklamak da ilginç oldu hani :)
erkekler bizim kadar ince düşünüp imalar falan yapmaya çalışmıyorlar tabi,pat diye söylüyorlar...helal olsun valla :))

evet yaa dusunsene "banyodan çiktim islak islak"
isi yok o satte beni kudurtacak... ama bende agzinin payini ii vermistim
'o saatte sana sms atanin ben taaaa' dedim neyseki bozulmadi birgun nasil olsa benim olacaksin dedi :asigim:

Bütün mesajları okudum:roflol:
Süpersiniz...

Karar verdim bende bir mesaj atıcam yakında.

Şöyle güzel bir alışverişten sonra
"Bugün harika şeyler aldım akşama sana özel defile yapıcam aşkım..."gibi birşey yazıp yaptığım alışverişin maliyetini unutturmayı planlıyorum:icecream:

bir taşla bir kaç işi yapacaksın...
iyi fikir.......
iyi bir yöntem

ne yanii evlisiniz diyee yazma özgürlüğünüz varda bizler bekarlar yazamazmıı?? ayrıcaa bir tane fena mesajımı gösterirmisin tatlımm yani o fenaa diye kastetdiklerini merak ediyorumdaa

hayatım sözüm sana degil.sadece bekar sen yoksun ki şakkıdışakkıdı

öfff anlam veremiyorum bekar diye kimse bişey yazamıcak mı herkezin özeli kendine :kızgın: bekar yazıyo diye birşey yapmıcaklarmı belki nişanlı belki sözlü belkide ileriyi düşündüğü kişi var hayatındaa :delphin: ağzımıza mühür mü sürücez anlamadm ki şakkıdı

Ben ona multimedya mesaj gönderirim resimli.Üzerime seksi fantazi geceliklerimden birini giyer güsel bi pozz verir ona yollarım..Sıkıysa akşama başka bir yere gitsin.kaydirigubbakcemile3

kızlar arkadas espırı manasıyla bekarlar fena demış uzatmaya gerek yok bence ustunuze bukadar alınmak yerıne sızde espırılı bı cvp verınkımsede kırılmaz

valla bende bekarım ama arkadaş kötü bir şey dememiş. espiri mahıyetınde söylemiş...ben hiç alınmadım doğrusu.alınacakta bir şey yok...
neyse uzatmayalım
hadi asıl konumuza dönelim.

bir taşla bir kaç işi yapacaksın...
iyi fikir.......
iyi bir yöntem

sırnaşık şeyçok kötüyüm dimi

O gün yemek vs yapmadığım bir gün içinse
"Aşkım bugün hiç birşey yapmadım kendimi yormak istemedim bütün enerjimi geceye,sana saklıyorum..."gibi birşey yazılabilir:jeyyar::roflol:

Yada çok pahalı bir elbise aldığımda
"Aşkım çok güzel bir elbise aldım akşama göstericem sana, sende bayılacaksın eminim ama altına çamaşır alacak param kalmadı":roflol:

gibi çıkarıma göre birşeyler yazabilirm tuttum ben bu mesaj işini
:lepi:

pekiiiiii bu nasıl kızlar,
bugün çok ateşim vardı dr. gittim ,ateş düşürücü olarak reçetede senin adın yazıyo
ateşimi söndürürmüsün?????

aboooovv nolmuş bakayım burda yaaaa :dance:bende bekarlardanımmm ilgiyle takip ediyorum:lepi:

sırnaşık şeyçok kötüyüm dimi

O gün yemek vs yapmadığım bir gün içinse
"Aşkım bugün hiç birşey yapmadım kendimi yormak istemedim bütün enerjimi geceye,sana saklıyorum..."gibi birşey yazılabilir:jeyyar::roflol:

Yada çok pahalı bir elbise aldığımda
"Aşkım çok güzel bir elbise aldım akşama göstericem sana, sende bayılacaksın eminim ama altına çamaşır alacak param kalmadı":roflol:

gibi çıkarıma göre birşeyler yazabilirm tuttum ben bu mesaj işini
:lepi:

oooooooo canım süper vallaa.
not alacam hep bunları....
süper ya bunlarrrr.......
biz kadınlardan korkulur kötükedihüsovalla.:enbuyukkk::teytey:

Back
X