Heyecanladran mesaj

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ateş seni çagırıyo yazdım....gönderdim benim kocişe diyarbakırdan gelene kadar sönmesin geliom bebişim yazmış ..
ama 9 gün sonra gelcek sönerim ben o zamana ..hehe..

kızlar koıcişime sen bana ne yazardın dedim aldı tel eline bana mesaj yazıo şimdi valla çok merak ettim ....

bnde kocişten yazmasını istedim ne yazmış
*

gönlumun sultanı
evımın kadını sın zaten
cocuklarımın aması olacksın
senı sevıyorumkuziciğim
yanı konuyu çocuk boyutuna getiriyoya hersefende masllh biz admdan romantızım yapmaısnı beklıyozo..
başka alemlaelaelaelaelaelrde

kızlar Emel in bi şarkısı vardı eskiden hatırlıyo musunuz?

deli et beni diye

onun sözleri de güzel olur bence

sönmüş bir volkan gibiyim hazırım alevlenmeye (ama bunu da yazarsak ters tepebilir ne zaman söndün sen aşkım diye bi cvp alabiliriz:utangac:)

hadi gir ruhuma sar beni
çal fikrimi deli et beni

fırtınalar kopar içimde unuttur bana kendimi

diye de olabilir aslında hem tutkulu hem güzel sözler

tenının sıcaklıgını özledım
kollarında uyumk istiyorum artık
sen olmayınca olmuyo..
senı istiyorum dudakalrını ,
tenini kokunu..
kociş 5gecdir yok ta evde vardıyalı calışıyo
ama bahse girerimkı cvp gelmıyck

ben arada bi kaç kere atayım diyorum adam alıştı o benden daha çok atıyoo şimdi :roflol:

oo ne guzel bizde evlndık bıttı canım anca ben atrsam binde bir özledim der atar yada bişi laızmmı der
an az5tane bişi laımmı diye msjı var telımde anacım adm msj atmadıgından onalrıda silmeye kıyamıyorum duruyo telde :)

kızlar vallaha gülmekten koptum ha alemsiniz,kk nın ateşi 40 aşmış,allah iyiliğinizi versin azgın gaciler sizii:roflol::roflol::roflol:

kızlar günaydın yattıktan sonra aklıma bi mesaj geldi ama sabah yazarım dedim...
odam kireçtir benim...
yüzüm güleçtir benim...
soyunda gir koynuma...
tenim ilaçtir benim...

:mymeka:
tecrübelenmeme çok var annem soldan sağdan daha çok gelcekler sana..ALLAH ALLAH BİLMİYOM ÖĞRENDİM İŞTEE NERDEN BİLİM BEN PATLAMAAYI DAHA ÖNCE NE PATLİCAM DENDİ NEDE PATLANDI HEY YARABBİM YAAA
:roflol:

hmmmm o zaman Allah sanada banada sabir versin....biran once sevdiginle kavusurda :Saruboceq::Saruboceq:patlatirsin adami artik.......kaydirigubbakcemile3muuuck canim.......

Dün gece seni o kadar aradım ki, soğuk vücuduma dokunmanı o kadar istedim ki , yatağa sensiz ve çıplak girmek zorunda kaldım!

Nerdeydin canim pijamalarım..

:roflol::roflol::roflol:

kızlar günaydın yattıktan sonra aklıma bi mesaj geldi ama sabah yazarım dedim...
odam kireçtir benim...
yüzüm güleçtir benim...
soyunda gir koynuma...
tenim ilaçtir benim...

ayy çok güldüm yaa :roflol::roflol::roflol:
bu mesajı denicem işe yararmı bilmem ama yine yazacam cvbı yazarımsositososito

Seni bir öpsem iki kıskanır, iki öpsem üç alınır, dört öpsem beşin aklı kalır. Benimle tüm sayıları denemeye varmısın?:jeyyar:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yahuu hala heyecanlandırma pşindemisiniz siz hıı :mymeka:
adamlara kafayı yedirtceksiniz

ayyy kızlar aklıma şu şarkı geldiii :)))

Dökülür yedi verenler teninden
Teninden Rengarenk
Açarsın mevsimli mevsimsiz birtanem
Değişir kokun,ısınır tenin beni yakarsın
Vazgeçilir gibi değil bu med cezirler...

Fırtınam felaketim hasretim
Yetmiyor sevişmeler yetmiyor
Şiddetin ne hoş ne güzel şefkatin
Sevdikçe sevesim geliyor
Ölene kadar peşindeyim bırakmam

Tutuşur geceler yanar geceler söner
Bedenim altüst sarhoş başım döner
Karışır tenime karışır teninin tuzu bir tanem
Vazgeçilir gibi değil bu med cezirler...

ama şu nakaratını değiştiriyorumm

Fırtınam felaketim hasretim
Yetmiyor sevişmeler yetmiyor
Şiddetin ne hoş ne güzel şefkatin
Sevdikçe sevesim geliyor
SABAHA kadar peşindeyim bırakmam
:teytey:sositosositokaydirigubbakcemile4

kızlar kociş cvp yazdı bana sadahın 6bugunda yazık ne yazacagınıda bılemmış cvp vermesem gelınce kzıarsın diye yazdım diyo :)
_bu msjlaırnla benı mest ediyosun senin için deliriyorum yazmış :)
bide ben ona nezmn yazdısam ateş senı cagıryo yazmışım uyku sersemı herhalde
kahvaltı dan sonra
ee ateş seni cağırıyo dedin gectimi ateşin ben sulayayımda sondureyım atesini dedi sonra ...
:))

ay kızlar alemsiniz yaa bende atarım böyle mesajlar ama hiç k.k ya konu olarak açmak aklıma gelmemiştii:roflol:derbi mesajına bayıldım yanlız bunu öbür haftasonuna kadar bekleticem eşim bjk ben fener maçda öbür hafta :lepi:

Seni bir öpsem iki kıskanır, iki öpsem üç alınır, dört öpsem beşin aklı kalır. Benimle tüm sayıları denemeye varmısın?:jeyyar:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kendim için istiyosam namerdim sayıların gönlü olsun:roflol:

ay kızlar alemsiniz yaa bende atarım böyle mesajlar ama hiç k.k ya konu olarak açmak aklıma gelmemiştii:roflol:derbi mesajına bayıldım yanlız bunu öbür haftasonuna kadar bekleticem eşim bjk ben fener maçda öbür hafta :lepi:

kendim için istiyosam namerdim sayıların gönlü olsun:roflol:

:roflol::roflol:..........................

Kahve Delisi kullanıcısından alıntı
ay kızlar alemsiniz yaa bende atarım böyle mesajlar ama hiç k.k ya konu olarak açmak aklıma gelmemiştiiderbi mesajına bayıldım yanlız bunu öbür haftasonuna kadar bekleticem eşim bjk ben fener maçda öbür hafta

kendim için istiyosam namerdim sayıların gönlü olsun

" bu benden kahve delisineee kıvırrrr kahve delisi kıvırrrr"

alizeefake2dshz1.gif

Back
X