- Konu Sahibi EU1
Senı yıyesım gelıyor çok cnm çekıyor ama gibi bişeydi
nestle reklamından alıntıdır
nestle reklamından alıntıdır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
(evlenince deniycem bakalım ne olcak)ben aynen şu mesajı atardım: AŞKIIIM benim hertarfım ağrıyo,soyundum seni bekliyorum.öpücük masajına ihtiyacım var.çabuk gel.ayyy ağrılarım aşağıya inmeye başladı yetiş:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
nasıl?
az önce esım koltukta oturuyordu bende yerde olanla oynuyodum canım ıstıyor hergece hergece dedım oda bana ne ıstıyon dıye guldu bende hemen lafı degıştırdım sabahtan berı dılıme dolandıda sarkı gerısını getıremıyom sınır oldum dedım.esımde devamını gece getırırım dedi he he he
hiiiii kızzz coştunmuuuuuuuuuuuuuuu yavrum bi vermidon iç yada apronaxfort :sm_cool:
hiiiii kızzz coştunmuuuuuuuuuuuuuuu yavrum bi vermidon iç yada apronaxfort :sm_cool:
ayrıca ağrı kesici falan kesmiyo cnm tek çaresi öpücük masajıkaydirigubbakcemile3ayyyyyyyyy ben ne pis bi kız oldum yaaaa,neler yazıyom.hemde bekarımmmm.-tatlicadiarzu-
ver kız ev telefonunu aricam anneni teyzecim kıznız öpücük mesajı istiyooo bi öpün dicem :roflol:
ikisinin öpüşü bir olurmu hiç kızz.anne öpünce şevkat ve sevgi hissesdersin,aşkın öpünce .... ve sevgi hissedersinkaydirigubbakcemile3
yadım ama cvp yok daha