Heyecanladran mesaj

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah kavuştursun canımbenım bityormu askerlıgı artık hadi bakam kolay gelsın size iyi calışmalr
:)

şikayetçıyım bu topicden benı ne durumlara duşurdu ben bu hallere gelecek bı kızmıydım...

kocaya tecavüzde ceza varmı acepkaydirigubbakcemileCADIARZUŞenizŞenizsositosositolaelaelaelaelae:roflol::lepi::roflol::enbuyukkk:

sus kızz aaaaa valla bu topic seniiyice kudurttu yada içinde vardıdaa bizmi çıkardıkk vay turgay eniştemin halinee
:roflol:

yok kız evde benı görsen ya kedı yada kuzu gıbıyım adam hadı derse derım demezse demem soyun derse soyunurum soyunma derse soyunmam:)))))))))))))))))

senmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii inanamaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)))

ınan kız vallaaaa adama kaç gundur burda ogrendıklerımı uyguluyorum ne oluyo sana deyıp duruyo

Allah kavuştursun canımbenım bityormu askerlıgı artık hadi bakam kolay gelsın size iyi calışmalr
:)

yok canım ya eşim asker derken yanlış anladın sen ömür boyu asker eşim astsubay...diyarbakıra tainimiz çıktı izne gelcek...kursu var ist.4 ay biz kursunun bitmesini bekliyoruz gidemedik o yüzden........

yapçaz sibel yapçaz bekle...hadi efede uyuduysa sen kaldıırsın kız turgayı...git yat kocişinin yanına hadi..

7 kişi okuyo valla kızlar bu saatte hiçbir topik bu kadar kalabalık olmuyo......

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
, ank06, AZBULUTLU, ecem_1912, firstpamuk, pinkgirl, Sibell
yorum bekliyoruzz uzaktan katılmayınn ayoll :)

Ama eglencelı bı topık olmuş yuregınıze sağlık arkadaşlrrrrr

Bnde kocişe msj yazdım knımde sasırdım dile solerdımde msj yazmamıştım amaeglnceli oldu

ogluşu 10 da uyuttum adamda oturma odasında kaçıncı ruyada acaba bende netteyım.uyandırmakta ölum şimdi uyanır uykusu kacar otur ondan sonra onunla sabaha kadar

askım su getır
askım ıçecek ne var
canım bılgısayarı getırcenmı ooooo say say bıtmez bıde nedende bana bakıp kıkır kıkır guler işte bu hoşuma gıder

Size iyi eglencelr kızlar bnden bugunluk bukadr opuyorum hepınızı

Ruyanz tıcketın çok hoşmuş canım ya çokcici masallah

Back
X