Heyecanladran mesaj

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oh oh gez bakalım sekerım.
valla uyudum sekerım kızlar yormus bıraz bugunde arkadasımda gelmıstı cat kapı bırde onun cocuklar derken yoruldum
erken yatmısım
ay yoksa bakana ıhtıyacım varmı?????:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
vardır cicicm vardır herkesin bi gün işi düşecek bana:jeyyar:
günaydın arkadaşlar nerdesiniz
rüyacım gen yoksun bacum
nerdesin
mınıgım günaydın cnm öptüm
canım valla çok geç yattım uyasnamadım sabah...
gunaydın canım sagolasın
valla ruya bakanım gece gec yattı sımdıde kalkamadı herhalde
kalkamadım kız rüyada uyuyyunca kaldık öle ya şimdi kalktık hemen bi kahvaltı yapalım okul saati yaklaşıo...
evet cnm haklsın galıba kocişide yokı
haydı neyse az kalmiş o zaman sorarım ona
kız rüya kalkı haydı üsküdarda sabah oldu[
ana bu ne uyksu/B]

35 saat cicim kocişime kavuşmama çok az kaldı valla...kocişim geklcek ya güzellik uykularına yatıyorum:asigim:

biz isim taktık benimki jojo onunki mojo o yüzden '' jojo bugün çok yayamaz aşkım.. jojo mojoya süpriz yapıcakmış akşam ve mojo deli mutlu olucakmış'' derim zaten kopar :sm_cool:

biz isim taktık benimki jojo onunki mojo o yüzden '' jojo bugün çok yayamaz aşkım.. jojo mojoya süpriz yapıcakmış akşam ve mojo deli mutlu olucakmış'' derim zaten kopar :sm_cool:

muahaha koptumsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyböylesini de ilk defa duydumn hehe

ya nevar yaff :roflol:aslında tavsiye ederim herkezin yanında kimse anlamadan konuşabiliosunuz soran oluncada bi arkadaşın lakabı diosunuz matrak oluo :dance:

ya nevar yaff :roflol:aslında tavsiye ederim herkezin yanında kimse anlamadan konuşabiliosunuz soran oluncada bi arkadaşın lakabı diosunuz matrak oluo :dance:

valla harıka fıkır zaten tebrıkler arkadasım:içelim:

demi yani kaydirigubbakcemile5 bölece gözünüze daha şirin gelio hem kaydirigubbakcemile3

kafamçokkarıştıbri bilmecem var haydi bil bil
mum ışıgı,kırmızı, dudaklar ve gece
offff kavgalı oldugumuz için hiç üretken olamıyorum ama bizimde isimlerimiz vardı bora ceren ama çocuk geldikten sonra malesef uzun zamandır böle geceler yaşamıyoruz
:(:(:(:(

demi yani kaydirigubbakcemile5 bölece gözünüze daha şirin gelio hem kaydirigubbakcemile3

yahu maksat eglenmek degıl mıdır zaten sız kendınızce etkılı ve guzel zekı bır yol bulmussunuz benım de aklımda vardı zaten bu olay ama boyle bırısınde duyunca cok guldum ne yalan soylıyım hakkaten helal olsun :jeyyar:

rüyanaz sırnaşık şey demek azdırma bakanı oldun sırnaşık şey
:))) günaydın kızlarrr :)))BENDE İLAN EDİYORUM GÖREVİMİ: rüyanazın özel kalem müdürü ve danısmanı :))))))
YENİ GÖREVIMDE BASARILAR DILERIM KENDIME :içelim:

rüyanaz sırnaşık şey demek azdırma bakanı oldun sırnaşık şey
:))) günaydın kızlarrr :)))BENDE İLAN EDİYORUM GÖREVİMİ: rüyanazın özel kalem müdürü ve danısmanı :))))))
YENİ GÖREVIMDE BASARILAR DILERIM KENDIME :içelim:

evet canım tamam sende yaz hadi ama aynen böyle rüyanazın özel kalem müdürü ve danışmanı olarak belkiyem...:lepi:

kocişime neler yazdım bakın yarın akşam yaprak dökümü saatine eve gelcek 9 gibi yani... yaprak döküğmü benim tek geçtigim bi dizidir ...
yaprak dökümü falan umrumda degil kuzum.sana doymayı bekliyorum yarın akşam..
kocişimde şöle yazmışşş...
ben sana doyamam ki bebişim...1 saat sürmeden yeniden acıkırım..hehe:))

ben cumartesi gecesi yaşadığım bir şeyi paylaşmak istiyorum. cumartesi gecesi ben istemesemde eşim arkadaşlarıyla kahveye gider ve saat 2 den önce gelmez bu cumartesi ama malesef saat gece 00:00 da mesaj gönderdim ve eşim 00:15 de evdeydi.. yazdığım mesajda sadece şöyle yazıyordu.

"aşkım kızlar uyudu"

ben cumartesi gecesi yaşadığım bir şeyi paylaşmak istiyorum. cumartesi gecesi ben istemesemde eşim arkadaşlarıyla kahveye gider ve saat 2 den önce gelmez bu cumartesi ama malesef saat gece 00:00 da mesaj gönderdim ve eşim 00:15 de evdeydi.. yazdığım mesajda sadece şöyle yazıyordu.

"aşkım kızlar uyudu"

kısa ve net vallahi :))

kızlar bunu okuyun süper...
yaylalarda yaylattım oni....
fındık kabuguyla parlattım oni..
3 güne kadar gelmezsen....
hallettirecegim onu...
karının biri bunu kocasına yazar kocası askerdedir.......
kocanıın cevabı...
emir altında ezigim....
demir oldu kazıgım...
3 güne kadar gelirsem....
ne ..... kalır....ne büzügün..kaydirigubbakcemile2:sm_cool:

kızlar bunu okuyun süper...
yaylalarda yaylattım oni....
fındık kabuguyla parlattım oni..
3 güne kadar gelmezsen....
hallettirecegim onu...
karının biri bunu kocasına yazar kocası askerdedir.......
kocanıın cevabı...
emir altında ezigim....
demir oldu kazıgım...
3 güne kadar gelirsem....
ne ..... kalır....ne büzügün..kaydirigubbakcemile2:sm_cool:

rüya buradaki kocası asker olan karı sen olamazsın dimi.........????sengözlerimebaksanab

Back
X