Heyecanladran mesaj

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Elleriyle beyaz vücuduma ellediler, dudaklarıyla emdiler, ateşleriyle yaktılar, bilmem ne istediler benim gibi sigaradan. muhahaha

gözlerin dudakların alev alev çagırıyor yangınlara
öyle birşey varki sende çözemedigim insanı çılgınlıklara sürüklüyo......

az önce diziden alıntı nyaptım eşime gönderdim ....
çarşamba gelcek ve yılbaşı gecesi o gece...bayılmış çarşamba gelmez şimdi benim çin yazmış........

bu aşkı memnu dizisinde behlülün yazdıkları dimii?a.s.

delirtici mesaj diyelim dün sevgilime attım iki tanesini "üff delirtme beni seni istiyorum.." diye cevap attı :utangac:

baska mesaj var mı baska mesaj :lepi:

diziden alıntı olan mesajla "sanıyeler cabuk gecsın sıcacık kollarına uzanmak ıstıyorum" olanı attım salı günü bulusucaz bakalım nolucak kaydirigubbakcemile

26 sene olmuş içim geçmiş ne msj yazıcam
eşim bana yazsın :oklava: kapıda böyle karşılıyorum artık
(desemde inanmayın) güzel konu hoş olmuş yazın kızlarda biraz birşeyler öğrenelim kaydirigubbakcemile5

Bu gece ötekilerden çok farklı olacak üç kişi gireceğiz yatağa sen ben ve ateşimm yanacağız yorganın altında en iyisi ben pikeleri çıkarayım...:roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu gece ötekilerden çok farklı olacak üç kişi gireceğiz yatağa sen ben ve ateşimm yanacağız yorganın altında en iyisi ben pikeleri çıkarayım...:roflol::roflol::roflol::roflol:

ahahaa çok başarılı bu gerçekten..

"Aşşkımm çok bitkinim, beni şarj etmen lazım...
Öpücük masajı istiyorum..." dedim mi olay orda biter...:teytey::lepi:

"Aşşkımm çok bitkinim, beni şarj etmen lazım...
Öpücük masajı istiyorum..." dedim mi olay orda biter...:teytey::lepi:

öpücük masajı mııı? kulağa çok hoş geliyor..
bunu bir deneyeyim ben, ölçelelim bakalım etki-tepki nası olacak
Şeniz

öpücük masajı mııı? kulağa çok hoş geliyor..
bunu bir deneyeyim ben, ölçelelim bakalım etki-tepki nası olacak
Şeniz

Tarafımca denenip, onaylanmıştır.kaydirigubbakcemile5
Etkisi herkes üzerinde olumlu olur, ama tepki kişiye göre değişebilir.sırnaşık şey
Tedbiri elden bırakmamak lazım:roflol:

Tarafımca denenip, onaylanmıştır.kaydirigubbakcemile5
Etkisi herkes üzerinde olumlu olur, ama tepki kişiye göre değişebilir.sırnaşık şey
Tedbiri elden bırakmamak lazım:roflol:

bence her erkein tepkisi buna aynı olur, o daaaaaa ŞenizŞeniz

Dene dene adamın aklı başından gider valla:jeyyar:
Sonuçlarını bekliyorusskaydirigubbakcemile5

ah ahhh canım bi de burda olsa.. yurtdışında :çok üzgünüm: yılda birkaç kez görüşebiliyoruz.. gelmesine yakın atıcam :jeyyar: ışınlanarak gelir belki :teytey:

bugece çamaşır makinassını çalıştırsak mı ne dersin?hergece ellimle sıktırmaktan bıktım!

Back
X