Heyecanladran mesaj

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet. eşimden bahsediyorum. 7 yıl oldu evleneli arkadaşım.

durup bi düşünücem de nolucak! ..

1 ay.. 2 ay.. otur düşün dur..

sonrasın da içine kapanılmış
zerre açılamamış
kala kala da adeta kalıplaşmış ,
koca bi 5 sene..
ve ler ..

Derbilerin en büyüğü bu akşam bizde aşkım, formamı giydim seni bekliyorummmm... Maç severler için harika...

benım kocişe söelsem evt bend maç izlicem bu ak:1shok:şam beraber izleirz derdi şimdi maç izliyoda :)

heralde sen böle şyleri pek yapmıosun, yapınca adamcaz yadırgıyo o nerden çktı die

6 senelik evliyim yapmadığım şebeklik kalmadı maşallah.
şu hamileliktenmi ne şu sıralar bir hoş olmaya başladı sağolsun.

bide huyudur öyle aşkım canım cicimlerden hoşlanmaz. yaşlandı benim koca yaşlandı

kızlarr ilahi çok komiksiniz bir o kadar da ateşli gacılarsınızz:roflol:
tabi bizde koca yok olanlarda işi götürüyor zaten mesajlardan da anlaşıldığı üzeree.Bu bölümü okuyunca 4 yada 5 sene önce halamın telefonuna eniştem tarafından gelen bi msjı okumuştumm msj aklımda o kadar yer etmişki hala hatırlıyorum baksanızaakaydirigubbakcemile3
BENİ SEVMENİ İSTİYORUM AMA
.....
.....
....
.......
........

YATAKTAAA..................:sm_cool: belki işinize yarayabilirr

Her şeyi kapıda bırak ve gecemize öyle adım at aşkım
En sevdiğin yemeklerden sonra en saf duygularımı sunacagım cunku sana bu gece..
Sabırsızlıkla bekliyorum :)))))
hahaha

Her şeyi kapıda bırak ve gecemize öyle adım at aşkım
En sevdiğin yemeklerden sonra en saf duygularımı sunacagım cunku sana bu gece..
Sabırsızlıkla bekliyorum :)))))
hahaha

bunu okuyan adam --->> :sm_cool::sm_cool:

cocuklari Anne'me biraktim aksam seni bekliyor olacagim ikimiz tek vucud olup aksama dalacagiz ikimiz gul diken gibi batip olacagiz

(neyse pek guzel olmadi emme iste idare eder aklima gelirse yazarim)

ay kızlar süpersiniz valla ben kocişime aşşşkııım çorabım kaçmış gelirken bana bi siyah çorap bide şarap alırmısın canım yazarım.o zaten mesajı alır ve....................

hahahah cok eglencelı bi topic oldu bu :)) aramızda ne sharon stone lar temel içgüdü serisi çekiyorlarmıs her gece meger :)))))))

Of of kömür gibi yanıyorum
Of of ben derdimi biliyorum
Of of düşlerime giriyorsun

kokunu özledim tenını özledım senı özledım desemde inanma aşkım bugunler yumurtlama gunleri çalışmamız laızm ve bırbırmızı d e buna ikna etmemız lazım bu şanşlı gunleri kacırmamak lazım:)

bu yazdıgımıkocişe söledım gülüyo evt bu superdi diyo :) kocise sordum sen yazardın diye
_ seni arzuluyorum seni istiyorum -dermiş zatı bnde kocişten böle seyler duymadıgım için bu sözleri bile benı mest edrdi :)

aklima geldi kizlar acaba kocişlerimiz bize böle bi msj yasalar ne yazarlardi

acaba ne derdi he ???
yaniyorsan soguk su ic yada sogun derdi ne dicek baska
durun bi srorim bar ne dermis ?

ay kızlar süpersiniz valla ben kocişime aşşşkııım çorabım kaçmış gelirken bana bi siyah çorap bide şarap alırmısın canım yazarım.o zaten mesajı alır ve....................

kızlar az önce koçişime burada yazdığımı söyledim telefonda o şimdi nöbette bana (Kızım bana nöbetimi mi yaktırmaya çalışıyon ) dedi:teytey::lepi:

kızlar az önce koçişime burada yazdığımı söyledim telefonda o şimdi nöbette bana (Kızım bana nöbetimi mi yaktırmaya çalışıyon ) dedi:teytey::lepi:

ahahahha :) harikasın yaa :):roflol:

kılzar bnde bı konu açtım biz bayanları heyecanldıran mesajalr diye bi bakrmısnz yani acaba kocişler bize ansıl msj atarlrdı

oo eşinde super demiş canım sabaha iş var desene size:)Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…