E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
konuyu acan arkadş bi degişk versiyonunuda ben açtım sorun olmza dimi senin için canım:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aşkım şu anda üzerimde ne var biliyomusun dersem yeterince heyecanlanırrr:roflol::roflol:
selamlarr kk'nın ateşli bayanları :)
eşiniz/sevgiliniz için şöyle başbaşa küsel bi gece hazırlıosunuz diyelim.. içinde hem romantik hem seksi aktivitelerin olduğu bi program yaptınız :dance:
herşey hazır, sadece bi mesaj atıp haber vericeksiniz ki gün içinde heyecanlansın böyle akşamı iple çeksin.. bu durumda nası bişey yazarsınız? çok açık seçik olmicak tabi, biraz gizemli biraz merak uyandırıcı, biraz muzur.. umarım anlatabilmişimdir.. buyrunuz; teşekkürlerrr...a.s.
konuyu acan arkadş bi degişk versiyonunuda ben açtım sorun olmza dimi senin için canım:)
bu akşam kapıyı anahtarla aç tamamı canımmm:)
kızlar az önce koçişime burada yazdığımı söyledim telefonda o şimdi nöbette bana (Kızım bana nöbetimi mi yaktırmaya çalışıyon ) dedi:teytey::lepi:
kizlar mesajima cevap falan gelmedi
direk aradi yani:))
selam,alo falan yok
hehe diye kis kis bi gülme sesi
anlatabildim sanirim)
Bu topik almış başını gitmişşşş :roflol: :roflol:
Lucita nerden aklına geldi ya
Her birini belli aralıklarla deneyip görsek sonucunu test etsek mi acaba![]()
valla sevgilime küsel bişiler yazayım dedim, toparlayamadım, istediim gbi olmadı
sonra kk'ya sorayım dedim ama bu kadarını da beklemiodum hani :)
e millette potansiyel var tabi tü tü tü maşalla