bu ilk sefer degildi aslinda ya bilmiyorum bazilarinda daha rahattim gerci ama genel olarak bi gerginlik hep oluyorHepimiz insaniz, cogumuz kalabalik karşisinda konusma yaparken heyecanlaniyoruz, tecrube ettikce rahatliycaksin bence, bu işin çözümü deneyim kazanmak, assolist degilsin ki sahneye cikmadan 2 tek ataksin:) biseyler yiyip icerek olacak bisey degil bu bence
her zaman bu seviyede degil ama hep oluyor yine de. bazen iyi yaptim diyorum bazen boyle asiri kalbim atiyor. ben de kalp çarpıntısı cok yuksek oluyor yaher zaman olan birşey mi ya da sunum tarzı şeylerden daha önce de kaçar mıydın sürekli böyleyse doktora gidebilirsin bana doktor ilaç vermişti el titremesi ve çarpıntım geçti ama sürekli olarak iyileştirmedi o an için işe yarıyor
Bir yerde şöyle bir şey okumuştum,insanların karşısında konuşurken eğer heyecan vs. Yaşıyorsanız dinleyenlerin hepsini bir maymun olarak hayal edinbugün sabah sınıfta sunumumum vardı ( ve ingiliz edebiyatı okuyorum çok fazla eser ve yazı hakkında bir sunumdu ) ya heyecandan sürekli yutkunup durdum. kalbim duracak resmen. neden bu şekilde hissediyorum? heyecanıma herkes şahit oldu ve sınıftakiler iyiydi ya olsun falan dedilerben de rahat olabilen biriyim ama konu sunumlar olduğu zaman rahat olamıyorum. lisedeyken daha rahattım mesela bu kadar heyecan olmuyodu.
sürekli yutkundum ve sesim titredi, bi ara hatta garip bi an oldu ben yutkunurken sesim kesildi böyle devam edemedim bikaç saniye. ben orda şakaya vurmaya çalıştım güldüm kendime hafiften ve devam ettim ama sizce çok mu rezil oldum ya
sınıfta soru falan sorarken rahatım aslında ama sanırım ortam yeni olduğu için böyle hissettim. bu arada hoca da iyiydi gayet falan dedi ama heyecanımı gördü hatta bir ara cümlemi hoca tamamladı ben yutkunduğum için.
şimdi ben bu imajı sevmiyorum. heyecanlı kızyazik bakışlarını görmek istemiyorum şahsen kimsenin. ama herkes benim böyle olduğumu düşünecek artık. bi sonraki sunuma çok çalışsam bile bu gerginliğim gitmez gibi. sizce ne yapmalıyım, benim gibi olan birileri var mı aranızda?
Daha etkili ve kalıcı önerim var.arkadaşlar bunun bi çözümü yok mu yailac kullanmali miyim sizce veya bitkisel seyler?
Sunum yaptığın kişiler kim. Devlet başkani falan mı. Takma kafaya yaa.bugün sabah sınıfta sunumumum vardı ( ve ingiliz edebiyatı okuyorum çok fazla eser ve yazı hakkında bir sunumdu ) ya heyecandan sürekli yutkunup durdum. kalbim duracak resmen. neden bu şekilde hissediyorum? heyecanıma herkes şahit oldu ve sınıftakiler iyiydi ya olsun falan dedilerben de rahat olabilen biriyim ama konu sunumlar olduğu zaman rahat olamıyorum. lisedeyken daha rahattım mesela bu kadar heyecan olmuyodu.
sürekli yutkundum ve sesim titredi, bi ara hatta garip bi an oldu ben yutkunurken sesim kesildi böyle devam edemedim bikaç saniye. ben orda şakaya vurmaya çalıştım güldüm kendime hafiften ve devam ettim ama sizce çok mu rezil oldum ya
sınıfta soru falan sorarken rahatım aslında ama sanırım ortam yeni olduğu için böyle hissettim. bu arada hoca da iyiydi gayet falan dedi ama heyecanımı gördü hatta bir ara cümlemi hoca tamamladı ben yutkunduğum için.
şimdi ben bu imajı sevmiyorum. heyecanlı kızyazik bakışlarını görmek istemiyorum şahsen kimsenin. ama herkes benim böyle olduğumu düşünecek artık. bi sonraki sunuma çok çalışsam bile bu gerginliğim gitmez gibi. sizce ne yapmalıyım, benim gibi olan birileri var mı aranızda?
bu kisilerle pek alakali degil ya..cok da onemli degiller benim icin ama ortam geriyo beniSunum yaptığın kişiler kim. Devlet başkani falan mı. Takma kafaya yaa.
Ay benidmde oyleydi o zamanlar yabugün sabah sınıfta sunumumum vardı ( ve ingiliz edebiyatı okuyorum çok fazla eser ve yazı hakkında bir sunumdu ) ya heyecandan sürekli yutkunup durdum. kalbim duracak resmen. neden bu şekilde hissediyorum? heyecanıma herkes şahit oldu ve sınıftakiler iyiydi ya olsun falan dedilerben de rahat olabilen biriyim ama konu sunumlar olduğu zaman rahat olamıyorum. lisedeyken daha rahattım mesela bu kadar heyecan olmuyodu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?