- 20 Mart 2021
- 527
- 276
- 53
bugün sabah sınıfta sunumumum vardı ( ve ingiliz edebiyatı okuyorum çok fazla eser ve yazı hakkında bir sunumdu ) ya heyecandan sürekli yutkunup durdum. kalbim duracak resmen. neden bu şekilde hissediyorum? heyecanıma herkes şahit oldu ve sınıftakiler iyiydi ya olsun falan dediler
ben de rahat olabilen biriyim ama konu sunumlar olduğu zaman rahat olamıyorum. lisedeyken daha rahattım mesela bu kadar heyecan olmuyodu.
sürekli yutkundum ve sesim titredi, bi ara hatta garip bi an oldu ben yutkunurken sesim kesildi böyle devam edemedim bikaç saniye. ben orda şakaya vurmaya çalıştım güldüm kendime hafiften ve devam ettim ama sizce çok mu rezil oldum ya
sınıfta soru falan sorarken rahatım aslında ama sanırım ortam yeni olduğu için böyle hissettim. bu arada hoca da iyiydi gayet falan dedi ama heyecanımı gördü hatta bir ara cümlemi hoca tamamladı ben yutkunduğum için.
şimdi ben bu imajı sevmiyorum. heyecanlı kız
yazik
bakışlarını görmek istemiyorum şahsen kimsenin. ama herkes benim böyle olduğumu düşünecek artık. bi sonraki sunuma çok çalışsam bile bu gerginliğim gitmez gibi. sizce ne yapmalıyım, benim gibi olan birileri var mı aranızda?

sürekli yutkundum ve sesim titredi, bi ara hatta garip bi an oldu ben yutkunurken sesim kesildi böyle devam edemedim bikaç saniye. ben orda şakaya vurmaya çalıştım güldüm kendime hafiften ve devam ettim ama sizce çok mu rezil oldum ya

sınıfta soru falan sorarken rahatım aslında ama sanırım ortam yeni olduğu için böyle hissettim. bu arada hoca da iyiydi gayet falan dedi ama heyecanımı gördü hatta bir ara cümlemi hoca tamamladı ben yutkunduğum için.
şimdi ben bu imajı sevmiyorum. heyecanlı kız