canım aynen dediğin gibi, ben de yeni yasaya denk geldim ve ilkinde kaldım. arabayı stop ettirdim heyecandan:) heyecan bu işin sonu. mümkün olduğunca heyecansız olmaya çalışacaksın. benim ilk sınavımdaki komisyon inanılmaz suratsızdı. ilk arabaya bindiğimde iyi günler dedim cevap bile vermediler
ama en suratsız komisyona bile denk gelsen sen hatasız yaptıktan sonra mecbur geçircekler. bir de orda sakın kimseyi dinleyip de panik yapma. ben sınav sıramı beklerken kızın biri merhaba kaçıncı girişin falan dedi. ilk dedim. benim 4. olcak bu dedi. aslında normal sürüyorum neden bırakıyolar bilmiyorum dedi
o zaman çok demoralize olmuştum ya ben de öyle olursam diye..
aynı şekilde vites değiştirmeyi öğrenene kadar canım çıktı
mesela 1 den 2 ye takıcam bütün vitesleri dolaşıyodu elim mübarek
bir de bence hoca çok önemli. benim ilk baştaki hocam çok sinirliydi ve ben yapamadıkça azarlamaya başlamıştı. resmen dersten soğumuştum gitmek istemiyordum. sonra hocamı değiştirdim kendime güvenim geldi..
panik yapma kendine inan, sanki şehirdışından misafirlerin gelmiş de onlara kısa bir şehir turu attırıyomuşsun gibi düşün:) ben ikinci sınavda öyle düşündüm ve çok huzurlu sürdüm arabayı.. kendine inan ve panik yapma.. başarılar diliyorum..