S semasar Guru Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2011 166 161 303 8 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi semasar #1 Kızlar biriyle tanıştım, daha yeni telefonda konuşmaya başladık. Biraz heyecanlanıyo konuşurken. Acaba bu normal mi herkesin başına geliyo mu?
Kızlar biriyle tanıştım, daha yeni telefonda konuşmaya başladık. Biraz heyecanlanıyo konuşurken. Acaba bu normal mi herkesin başına geliyo mu?
I iklim ela Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Eylül 2020 717 1.177 28 8 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi semasar #2 Kızma ama çok saçma bi soru biz ne bilelim karşımızdaki heyecanlı mı değil mi yani yorum yapılacak bi konu bile değil bu
Kızma ama çok saçma bi soru biz ne bilelim karşımızdaki heyecanlı mı değil mi yani yorum yapılacak bi konu bile değil bu
mavi5839 Kün fe yekün 🤲 Şükür Kayıtlı Üye 24 Eylül 2020 705 1.648 63 Istanbul 8 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi semasar #3 Heyecan varsa hoşlanıyordur ❤
S semasar Guru Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2011 166 161 303 8 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi semasar #4 iklim ela .!.: Kızma ama çok saçma bi soru biz ne bilelim karşımızdaki heyecanlı mı değil mi yani yorum yapılacak bi konu bile değil bu Genişletmek için tıkla... Ama yine de yapmışsın İlk konuşmalarda böyle mi olur erkekler onu merak ettim, ilgine teşekkürler
iklim ela .!.: Kızma ama çok saçma bi soru biz ne bilelim karşımızdaki heyecanlı mı değil mi yani yorum yapılacak bi konu bile değil bu Genişletmek için tıkla... Ama yine de yapmışsın İlk konuşmalarda böyle mi olur erkekler onu merak ettim, ilgine teşekkürler
AriaBlue Her şeyin bir zamanı var, bekle. 🙏 Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2014 3.847 16.955 408 33 8 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi semasar #5 E belki çok ilişki deneyimi olmamıştır. Veya sizden çok hoşlanıyordur. Bir hata yapmayayım derken heyecanlanıyordur. Siz heyecanlanıyor musunuz ondan haber verin.
E belki çok ilişki deneyimi olmamıştır. Veya sizden çok hoşlanıyordur. Bir hata yapmayayım derken heyecanlanıyordur. Siz heyecanlanıyor musunuz ondan haber verin.
Monica Bellucci Neydi ya dur dilimin ucuna gelsinde söylim Kayıtlı Üye 3 Ocak 2020 1.718 15.882 138 8 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi semasar #6 Zamanla geçer o heyecanlanmalar yerini başka şeyler alır
S semasar Guru Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2011 166 161 303 9 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi semasar #7 AriaBlue .!.: E belki çok ilişki deneyimi olmamıştır. Veya sizden çok hoşlanıyordur. Bir hata yapmayayım derken heyecanlanıyordur. Siz heyecanlanıyor musunuz ondan haber verin. Genişletmek için tıkla... Evet çok olmamış, gerçi benim de bi tane de, ben böyle olunca heyecan duyamıyorum. kendine daha çok güvenmesi lazım
AriaBlue .!.: E belki çok ilişki deneyimi olmamıştır. Veya sizden çok hoşlanıyordur. Bir hata yapmayayım derken heyecanlanıyordur. Siz heyecanlanıyor musunuz ondan haber verin. Genişletmek için tıkla... Evet çok olmamış, gerçi benim de bi tane de, ben böyle olunca heyecan duyamıyorum. kendine daha çok güvenmesi lazım