• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım benim. Sağ kasığımda baskı hissediyorum arada kramp giriyor oturunca beni rahatsız ediyor diye mesaj attım öyle yazdı :KK43:(
İnşallah öyle bir şey yoktur :(
Yaw eskiler ne bilirdi iç gebelik dış gebelik şimdi pozitifi görmenin sevinci bile 5 dk. Sonra başlıyor kurgular ya öyleyse ya böyleyse diye.. Rabbim güzel sonuçlar duymayı nasip etsin

İnşallah öyle bir şey yoktur :KK43:
Yaw eskiler ne bilirdi iç gebelik dış gebelik şimdi pozitifi görmenin sevinci bile 5 dk. Sonra başlıyor kurgular ya öyleyse ya böyleyse diye.. Rabbim güzel sonuçlar duymayı nasip etsin
Cok dogru demissinde gulum , eskiler dogal beslendi, herseyi mevsiminde topraktan ne cikarsa onu yedi , paket gida, dondurulmus urun bilmedi , saglikli yasadigi icin saglikli gebelik ler yasadi , dogurdu.tarlada bi agac altinda dogurdular yeri geldi.babaannem derdi , en kucuk amcami tarlada dogurup tek basina ,sarmis bebegi , bir iki saat yatmis sonra da yuruyerek ewe geldim derdi. Hey gidi eski toprak lar.😔

Buraya yazdım mı bilmiyorum kızlar. Dış gebelik riskin var dedi dr kaç saattir depresyon takılıyorum. Yarın dr a gidicem dua edermisiniz sağlıklı olsun inşallah 🙏🏻
Doktorlar her zaman en kötü ihtimali söyler hazırlıklı ol diye. Sen iyiyi düşünerek git. Güzel haberlerle dönersin inşallah 🙏

Back
X