- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
Yarin sabah gidiyom , cekeleme beni.Hamilesin senBen de catliyorum artık yani burda olsan çeke çeke gotururdum doktora heralde seni![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarin sabah gidiyom , cekeleme beni.Hamilesin senBen de catliyorum artık yani burda olsan çeke çeke gotururdum doktora heralde seni![]()
Yeter gücüm merak etme ona dikkat ederek cekecemYarin sabah gidiyom , cekeleme beni.Hamilesin sen![]()
Kuzum senin iki tane kötü sonuçlanmış ni hamileliğin var. Ne kadar erken öğrensen o kadar iyi senin için ama sen inat ediyosun yapma böyle yap şu testi hamileysen bi an önce doktora gidersin değilsende beraber üstesinden geliriz bunun için burda değil miyiz hee?BUGUN :Kasiklarim batiyo, yumurtlama gibi akinti dewam , sandalyede oturmayi cok sewen ben, kasigimin sol tarafi rahatsiz ediyo oturamiyorum,Belimde gicik bi agri var, geceleri midem bulaniyo, ve artik o igne batmalarini yasiyorum. Birden vucudum alevleniyo, uzerimi acsam aninda usuyorum. (Et yiyemezken ,et yemek istiyorum. Ve diger 2hamilelik tede boyle olmustu.) Ve , 2saatte bir acikiyorum.ama ben cok korkuyorum. Coookkk.Hamile bile olsam , kalbi duracak korkusunu hic atamiyorum icimden. Pzrtesi Direk dr gidicem gulum.
Canım benim şimdi insan herşeyi takar kafayA ister istemez buna hormon halayı deniyo işte
![]()
Yok kuzum direkt engel değil ama iyi ki zayıflamışsınDemek hamile kalabilene kilo da engel değil
Ben de 80 dim 1 aydır falan 70 e düştüm doktor kilon var dedi diye
Zayıflamaya da devam ediyodum aslında ama diane35 engeli çıktı bu seferdeYok kuzum direkt engel değil ama iyi ki zayıflamışsın
Koray doğduktan sonra o nefes sorunu bendede var hemen nefes nefese kalıyorumAy deme kız 2 kat merdiven çıkmaya yoruluyorum har solukta kalıyorum hele tüp transfer derken yattım ya bide şimdi iyice nefes nefese kalıyorum nerde eskiden fildir fildir gezen ben bide şimdiki ben![]()
Allah razı olsun o gutgut tanGutgut aradi yarin sabah gel dedi.araya sıkıştıracakmis beni![]()
Gutgut Hristiyan ☹Allah cc ona Iman nasip etsinAllah razı olsun o gutgut tan
![]()
Tabiki yazacaksin Rabbim in istedigi saatt gelsin yaz diyecek sana da ❣Bi gün bende hamileyimmm yazabilecekmiyim acaba 4. Günüm adette kocam köyde pazartesi gelecek yarın teste başlamaya korkuyorum
Doktor a gidilmezmi hic heeGitmeyi düşünüyorumsağol yine içimi rahatlattın

Dun bi sarki dinledim de ,senin mucize geldi aklimaBen önce kan da görüp sonra 3 kere test yapan insan ım azimli davranıp 4 senenin sonunda çift çizgiyi gördüm çok şükür Rabbime![]()
Ben onu hep unuttumGutgut Hristiyan ☹Allah cc ona Iman nasip etsin![]()
Tabi atcaz gı, hallah hallah
[/QUOTEGözün aydın canım Allah bağışlasın bayadır sessiz takip ediyorum sizi, benide alın aranıza hayır getirsin bu topik hepimizeYaaa sağlıkla ilerler insallah canımm benim teste senin testin bi siliği belki görmüşsündür![]()
![]()
benim en aşırı dönemim bu. Evlendikten sonra evden de çalışınca aşırı kilo aldım hareketsizlikten.Bende 65 im kızlar 80 aşırı kilo değilki bende sandım hepiniz bi 100 110 varsınız heAllahım yaa
![]()
Gidilmez vallaDoktor a gidilmezmi hic hee![]()
Çocuk olsun bi yürümeye başlasın eritir sizi eritir siz hiç korkmayın biz akşama kadar maraton koşuyoruz evdebenim en aşırı dönemim bu. Evlendikten sonra evden de çalışınca aşırı kilo aldım hareketsizlikten.![]()