• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben ne diyorum sen ne diyon inşallah hamile kalırsın martta ben görürüm seni 🥰 sonra onun peşinden bi tane daha olur hah işte o zaman görcem ben seni ayagında bebek mesaj okumaya çalışcan sonra o telefonun ışıgına oda kalkmaya çalışacak o telefona bakmaya çalışacak heh görcem ben siziii hadi bakalim
🤨
Vallaa ben şuan o kadar sıkılıyorum ki forumda fıır dönüyorum o topik senin bu topik benim 🤣 Yumurtlama takibi yok bat beklemece yok bebe zaten yok bomboooş boşlukta kaldım ben napim hee ben napim :63:

Adama midem bulaniyo ya psikolojik ya yediğinden ya da normal dedim duramazsan haber et kapatıp dükkanı geleyim diyo gece vardiyasindaydi kaçacak yer ariyo resmen 😂

Vallaa ben şuan o kadar sıkılıyorum ki forumda fıır dönüyorum o topik senin bu topik benim 🤣 Yumurtlama takibi yok bat beklemece yok bebe zaten yok bomboooş boşlukta kaldım ben napim hee ben napim :63:
İnşallah hamile kalırsın da kalmaz boş vaktin emi 🤲🤲
Dua ettim tutmadı beddua ediyim belki tutarda hamiş olursun
Sahi E EbrarAsell nerde ya

E EbrarAsell bir sorun varsa söyle bilelim konuya bakıp çıkıp bakıp çıkıp duruyosun konusmak istemiyosan onuda söyle simitçi gibi istenmediğim yere gidip durmayım bende 😉

Boş vaktim olmamasını tercih ederim zaman mı beni öldürüyo ben mi zamanı öldürüyom belli değil böyle :işsiz:
Bende gezdim durdum kaç saattir buralarda alışveriş sitelerinde gözlerim ağrıdı artık boş boş yapcak biseu yok iş güç temizlik yasak 😂🙈 Neslihan gonder korisi de oynayak ecik 😂

Bende gezdim durdum kaç saattir buralarda alışveriş sitelerinde gözlerim ağrıdı artık boş boş yapcak biseu yok iş güç temizlik yasak 😂🙈 Neslihan gonder korisi de oynayak ecik 😂
Koray bu akşam iyi bi geldi hakkımdan keşke yakın olsanızda alsanız azcık oh desem 🤣 valla bi gün birinize bi gün birinize bırakırdım antrenman yapardınız 😁😁

Koray bu akşam iyi bi geldi hakkımdan keşke yakın olsanızda alsanız azcık oh desem 🤣 valla bi gün birinize bi gün birinize bırakırdım antrenman yapardınız 😁😁
Ben alışkınım bebe bakma konusunda sağolsun gorumcecigimin 2.kizina resmen ben baktım doğumundan itibaren salak gibi 😏 şimdi arayan bile yok napiyon diye 🤦

Hamile kalınca da mı boşluğa düşülüyo yav anam ne zaman çıkıcaz boşluktan. İş güç de mi yasak yoksa sen tüp bebeklisin diye mi e biride geçen ilişki yasak diyodu eeee off iyice darlandım :kızgın:

😁😁 Valla bak koray 14 aylık 6. Ayından beri yatakta göremiyorum adamı bi çocuk yapmak için bir araya geldik oda oldu daha hiç göremem
🤣🤣 Koray zaten elini tutsam cırlıyo babamı bırak diye 🤣🤣
Allah'tan erkek kız olsa hiç vermez 😂😂😂 çevremdeki kız babaları analarını gormuyo goremiyo çocukları yüzünden komşumu yataktan kovuyo 3 yaşındaki kızı babamla tek yatcam diye 😂😂

Back
X