• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
JOYz JOYz canım napıyosun sesin cıkmıyo 🥰 sıkıntıdan gezinmeye devam herhalde 😁 kız ovu testi takibimi yapıyon millete 😁
Yok yaa bakmıyom gebelik topiklerine mart topiğine yazdım ordan da ses çıkmadı bdv de falan takılıyorum napim 🤣🤣
Siz napıyonuzz sen nasılsıın

İnşallahhhhhh güzel haberlerle gelirsin canım mutlaka haber ver durumunu

Benim 1447 de vajinal gördü. Neden öyle oldu acaba
Benim rahim arkaya dönük o nedenle vajinal bakılacağını biliyordum betayı kafamdan hesapladım 2000 lerde olması lazım 5+5 im keseyi gördük çok şükür 2 hafta sonra inşallah kalp için gideceğim

Yaaa niye öyle bir şey yaptıki insan bi söyler benimki hiç sormadan anlatıyo valla
İlgisiz. Beni dış gebelik diye 2 3 kere kendi çağırıp telaşlandırdı. Sonra da ay çok görüştük daha uzun süre görüşmeyelim diyor terbiyesiz. Bazıları gerçekten insanlıktan nasibini almamış mesleğine saygısı yok.

İlgisiz. Beni dış gebelik diye 2 3 kere kendi çağırıp telaşlandırdı. Sonra da ay çok görüştük daha uzun süre görüşmeyelim diyor terbiyesiz. Bazıları gerçekten insanlıktan nasibini almamış mesleğine saygısı yok.
Sen hala değişmedin mi o doktoru???

Back
X