• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olursa süper olur olmazsa da canın sağolsun ben de regl bekliyorum bi an önce gelse de tedavime başlasam diye :)
Hadi bir güzel uyuu sabaha da bi test yap bence 🥰
Doktor kontrolünde yumurtlama takibi mi canım ne tedavisine başlıyorsun
12den sonra beni yine ateş basmaya başladı :/

Doktor kontrolünde yumurtlama takibi mi canım ne tedavisine başlıyorsun
12den sonra beni yine ateş basmaya başladı :/
Ben klomen kullanıyodum da kist yaptı o yüzden bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum bu ay, reglimi bekliyorum kaldıgım yerden devam edicem tabi kistler gitmişse :KK17:
Valla ben regl olacagım zaman üşürüm genelde ateş basması hamilelik belirtisi olabilir hamileler daha iyi
Bilir tabii 😁

Ben klomen kullanıyodum da kist yaptı o yüzden bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum bu ay, reglimi bekliyorum kaldıgım yerden devam edicem tabi kistler gitmişse :KK17:
Valla ben regl olacagım zaman üşürüm genelde ateş basması hamilelik belirtisi olabilir hamileler daha iyi
Bilir tabii 😁
Beni ateş basmadı adete 3 gün kala ısınamadım donuyodum valla yorganı istemeyen ben yorgana sarılıyodum tabi her hamilelik kendine özel 😘

Beni ateş basmadı adete 3 gün kala ısınamadım donuyodum valla yorganı istemeyen ben yorgana sarılıyodum tabi her hamilelik kendine özel 😘
Bakalım ben nasıl olucam, içimden bi ses diyo ki hiç bişeeey olmucak sıfır belirtiyle hamile kalıcam o aylardır yaşadıgım belirtiler hep yalan olcak 🤣🤣

Bilir tabii 😁
Gece ateş basıyor genelde
Gündüz de üşüme oluyor
Beynim oyun oynamıyorsa tabi bilemicem😅

Bilir tabii 😁
Geçmiş olsun canım
Annelik kutsaldır derler ya cidden de baksana ne kadar emek çaba var
İnşallah sağlıcakla kavuşuruz minnaklarımıza 💕

Gece ateş basıyor genelde
Gündüz de üşüme oluyor
Beynim oyun oynamıyorsa tabi bilemicem😅
Aah ah ben her ay hamileyim her ay 🤣
Geçmiş olsun canım
Annelik kutsaldır derler ya cidden de baksana ne kadar emek çaba var
İnşallah sağlıcakla kavuşuruz minnaklarımıza 💕
İnşallah canım ya valla yoruluyoruz yıpranıyoruz ama değecek inşallah 🥰

Ben hamilelik belirtilerinden sonraki leveli geçemedim daha ondan 🤣

Ama öyle kuzum 🤣 Siz prensesi kurtardınız ben canavara yem oldum 🤣🤣

Bakalım ben nasıl olucam, içimden bi ses diyo ki hiç bişeeey olmucak sıfır belirtiyle hamile kalıcam o aylardır yaşadıgım belirtiler hep yalan olcak 🤣🤣
Sen assolist doğuracaksın büyük düşün. Onun kıyafetlerine de para yetişmez. Şimdiden hazırla kendini 🤣

Back
X