• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İçleri geçik anam bunların amcalarim hep hediye çiçek falan almış 2 3 bebeliler bunlar bide hani ergen de değiller bizler in üzerine toprak atsınlar 😂😂
Valla yaaaa 25 yaşında eşim 🤐🤐bizden kaynaklı mı acaba diye düşünüyorum. Çok mu sımarttım acaba 😄ay neyse yaaa o umursamazsa Bn hiç....

Valla hiiçç gün saat saymıyorum korayda öyle yaptım hamileliğimden bişey anlamadım akışına bıraktım bunda 🤣
Midem kötü bu akşam bi meyve suyu içebildim salçalı soğanlı yağlı yemek yeşillik görmek istemiyo canım 🥺🥺
Sen sayma ben sayarım ikimizin yerine 🤣🤣🤣 antrenmanlisin ondan şimdi
Hadi ya ben daha turp gibiyim hiç biseyim yok maşallah 🤭🙈 tuzlu şeyler yemeye çalış olmazsa

Tövbeler olsun. Kızım da olsa oğlum da, öyle bir kaynana olmayayım ya. Böylesi çocuğunu evlendirmese keşke 🤨
Şaka kiz 😁 tabiki oyle kaynana olmayiz biz .Hem simdiki nesilin isimleride bi tuhaf .Dùnùrùmùzùn adi Ayça , Tugçe,Dilay,Nilay, Buglem,Buse falan olur muhtemelen.Aşa garinin gizi yada oglu demeyince ne tadi cikar 😁🤭

Nesli benim de midem bulanmaya başladı diğerinde hiç bulanmamıştı salçalı yemek yağ tatlı bayılacak gibi oluyorum canım ot mot yoğurt sarımsak falan çekiyor 😄
Senin canın bişey çekiyo yine benimki hiç çekmiyor doğru düzgün bişey 🤷🏻‍♀️😁 yogurt ye ot ye sarımsağı cok yeme adamı evden kaçırırsın 🤣

Sen sayma ben sayarım ikimizin yerine 🤣🤣🤣 antrenmanlisin ondan şimdi
Hadi ya ben daha turp gibiyim hiç biseyim yok maşallah 🤭🙈 tuzlu şeyler yemeye çalış olmazsa
Maşallah sana inşallahhhhhh böyle devam eder canım benim 🧿🧿 çok şanslısın bu konuda kıskandım 🙈 çikolata yiyorum midem bulanmıyo yemek söz konusu olunca midem alt üst bende bunu anlamadım 🤣

Bende gündüz iyiyim akşamları halsizz mide bulantısı gidiyoruz bakalım
Varmı ağrın sancın adet oldunmu
Yok canım kontrole geldim şimdi iyi durumdaymış dikişler 🥰 Olmadım daha doğum kontrol hapım bitmedi olmam inşallah hemen dikişli dikişli bi de onla ugrasamam 😁

Günaydın herkese.. dün regl 2 gün vardı dayanamayıp yaptim maalesef negatif. Regl belirtilerimde devam ediyor. Artık pozitife dönmesi imkansız 😔

Günaydın herkese.. dün regl 2 gün vardı dayanamayıp yaptim maalesef negatif. Regl belirtilerimde devam ediyor. Artık pozitife dönmesi imkansız 😔
Erken gebelik testi mi yaptın?
Zaten hamilelik belirtileri ile regl arasında pek fark yok.
Benim 4 gün kala negatifti.
Yarın tekrar yap ama kaset testle yap erken gebelik testi ile yapma o silik çıkartıyor

Ya benim de iki gecikti reglim ve adet olacak gibi hissediyorum karnim agriyo arada eski bi test vardi elimde bir aydir bende yapım dedim ilk basta t cizgisi tek çıktı bastaki c çıkmadı bozuk diye dusunuyom bir gun sonra çöpe atacaktim merak ettim ikiside var bozuk ondan mi

Eklentiler

• IMG-20210217-WA0006.webp
    IMG-20210217-WA0006.webp
    22 KB · Görüntüleme: 30
Back
X