• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ana öyle mi oluyo mu hakkaten ya. Bildigin aynı adet agrısı gibi mi yoksa ayırt edici bi yanı var mı 🤔
Aynen oyle oluyo kuzum. Hic ayiramazsin.beklersin beklersin hatta ilk adet oldugundaki gibi bi sicaklik islaklik hissedersin oldum der gider bakarsin bisey yok 🤷🏻‍♀️🤲2gunun kaldi.aklimda ve hep dualarimdasin

Aynen oyle oluyo kuzum. Hic ayiramazsin.beklersin beklersin hatta ilk adet oldugundaki gibi bi sicaklik islaklik hissedersin oldum der gider bakarsin bisey yok 🤷🏻‍♀️🤲2gunun kaldi.aklimda ve hep dualarimdasin
Yok kız 1 hafta var daha adete bugün aynı böyle oldu sanki ha adet oldum ha olucam gibi şimdi geçti gerçi ama şimdide karnım taş gibi
Şiş 🙄 Senin 2 günün kaldı çatlatmayaa yımırtaları

Bu persembe Senin yumurta catlayali 14 gun olmuyomu gulum ben mi yanlis hatirliyorum?🤔
Yok kuzum bir hafta oluyo 😊 Hatta yarın ovulasyonda çift çizgi gördüğüm günün 1. Haftası O günden saymam lazım galiba. Haftaya çarşamba bat günü işte ☺️ Test yapicaz o gün Nesliyle

Yok kuzum bir hafta oluyo 😊 Hatta yarın ovulasyonda çift çizgi gördüğüm günün 1. Haftası O günden saymam lazım galiba. Haftaya çarşamba bat günü işte ☺️ Test yapicaz o gün Nesliyle
Nesli canima okıyyycak 🤢Sen bizi takip etmiyonmu diycek yine bana. Birsuru dersim vaar , ezberlemem gerekenler vaarr, 8subat ta okul acilacak😬 Hersey karisti, Kafam corba gibi oldu.😁😁😁yaa ,kimin persembe sonucu belli olacak ti.ben hanginize yazmistiimm , persembe Senin sonuc belli olacak, benim yumurta catlayacak diyee🤔

mrb ben bişey sorabilirmiyim beta degerim pazartesi günü 6.55 cıktı 5 yıldır istiyoruz gebelik olmuyordu bu sürpriz oldu değeri böyle çıkıp yükselen varmiki nolur acaba benim sonum
5 ve uzeri gebelik sayiliyo diye biliyorum. Birde 2gunde 1 bu degerin 2ye katlanmasi gerekiyo.insallah bebegin seninledir 🤲2gun sonra ki testinde artis gostermesi belirler durumunu. Adetin ne kadar gecti? 6.55 yumurtlama dan kacgun sonrasinin sonucu? Bunlara gore degerlendirmek lazim.

5 ve uzeri gebelik sayiliyo diye biliyorum. Birde 2gunde 1 bu degerin 2ye katlanmasi gerekiyo.insallah bebegin seninledir 🤲2gun sonra ki testinde artis gostermesi belirler durumunu. Adetin ne kadar gecti? 6.55 yumurtlama dan kacgun sonrasinin sonucu? Bunlara gore degerlendirmek lazim.
adetime 5 gün kala vermiştim testi daha geçmedi günüm yarın birdaha vereceğim test inşallah vardır

5 ve uzeri gebelik sayiliyo diye biliyorum. Birde 2gunde 1 bu degerin 2ye katlanmasi gerekiyo.insallah bebegin seninledir 🤲2gun sonra ki testinde artis gostermesi belirler durumunu. Adetin ne kadar gecti? 6.55 yumurtlama dan kacgun sonrasinin sonucu? Bunlara gore degerlendirmek lazimovulasyon 6 sında olmus ben testi 1
ovulasyon 6 sında olmuş ocagın ben testi 18 ocakta verdim yani 12 gün geçmiş yumurtlamadan adete yakın yükselme felan olmuyo degilmi betada sadece gebelikte yükseliyor

Back
X