• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 gün önce yaptim negatif 😔😔

Orası öyle tabi ya bana yakın olduğum insanlar 4 senedir inşallah inşallah ikiz olur başını kaldıramaz sin diye dua ediyorlar ben zaten istiyorum ikiz bekarligimdan beri aile de yok yani annemin teyzeleri ikiz sadece oda nasıl olmuş bilmiyorum 😂 kendi yengem bile tek yumurta ikizi ve kardeşininde kendinin de çocukları tek tek oldu ikiz olmadı bana vurursa tüp bebek sayesinde insanlar çok konuscak 😂😂😂😂

Evet tüp bebek 🤭 inşallah 7 günüm ama biseyim yok hissettiğim psikolojik olarak olanları saymazsak 😂
Akışına bırak taktıkta noldu ben oğlumda takviye kullanıyordum en az 6 ay da fayda eder dediler 3. Aydaydım soğan kürü de yaptım aynı zamanda 3. Ay
Amaam ilaçların fayda etmesine daha 3 ay var dedim o ay da sadece 1 kez ilişki olmustu
O zaman hamile kaldım 🤣
Takmayınca oluyo gercekten

Akışına bırak taktıkta noldu ben oğlumda takviye kullanıyordum en az 6 ay da fayda eder dediler 3. Aydaydım soğan kürü de yaptım aynı zamanda 3. Ay
Amaam ilaçların fayda etmesine daha 3 ay var dedim o ay da sadece 1 kez ilişki olmustu
O zaman hamile kaldım 🤣
Takmayınca oluyo gercekten
12den vurdun 😍😁😁😁😁

Back
X