- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
4subat. Gulum hamile degilim.daha yarin yumurtlicam benSenin bat ne zaman inşallah psikolojik değildir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4subat. Gulum hamile degilim.daha yarin yumurtlicam benSenin bat ne zaman inşallah psikolojik değildir
İnşallahhhhhhAllah'ım güzel uzun sağlıklı ömür versin inşallah darısı 2.ye ve bizlere
Ay insallah esimin ikiz kardesleei var bemmde umudum yüksekRabbim ikiz nasip etsin inşallah![]()
Rabbim nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmışHee bende öyle diyorum elimizde 1.ye kalamadık daha 2.nin şeyini düşünüyoruz![]()
Hee bende öyle diyorum elimizde 1.ye kalamadık daha 2.nin şeyini düşünüyoruz![]()
Belki geç döllenme yarın yap hasta olmazsan3 gün önce yaptim negatif![]()
Ben Direk 3ùz istiyom.zor oluyo yaa, sidikle cubukla batir batir ovulasyon takip et.Hee bende öyle diyorum elimizde 1.ye kalamadık daha 2.nin şeyini düşünüyoruz![]()
Ha tüp bebek seninnTabi transfer oldum 25 inde kan vercem 7.gunum gidaklamada![]()
Ben Direk 3ùz istiyom.zor oluyo yaa, sidikle cubukla batir batir ovulasyon takip et.bikerede olsun Bitsin
Hey allahım yaBen Direk 3ùz istiyom.zor oluyo yaa, sidikle cubukla batir batir ovulasyon takip et.bikerede olsun Bitsin
Evet tüp bebekHa tüp bebek seninn
Senin şansın bizden yüksek ya
İnşallahhhhhh vardır kuzum![]()
Kız ebrar ben seni karıstırdım ya diğer kızlarla4subat. Gulum hamile degilim.daha yarin yumurtlicam ben![]()
16martta 2sene olacak.Yani habire test yap gün bekle ne kadarlık evlisin
Akışına bırak taktıkta noldu ben oğlumda takviye kullanıyordum en az 6 ay da fayda eder dediler 3. Aydaydım soğan kürü de yaptım aynı zamanda 3. AyEvet tüp bebekinşallah 7 günüm ama biseyim yok hissettiğim psikolojik olarak olanları saymazsak
![]()
Bnde persembe kimin 14gunu doluyo kime yazdim onu karistirdim dun gece. Birbebekmeselesi sandim degilmisKız ebrar ben seni karıstırdım ya diğer kızlarlakız yavaş yazın ebrar arada kaynadı yaa
![]()
12den vurdunAkışına bırak taktıkta noldu ben oğlumda takviye kullanıyordum en az 6 ay da fayda eder dediler 3. Aydaydım soğan kürü de yaptım aynı zamanda 3. Ay
Amaam ilaçların fayda etmesine daha 3 ay var dedim o ay da sadece 1 kez ilişki olmustu
O zaman hamile kaldım
Takmayınca oluyo gercekten
Kız yeni belirti ekliyom bakBnde persembe kimin 14gunu doluyo kime yazdim onu karistirdim dun gece. Birbebekmeselesi sandim degilmis![]()
Doktora gittinmi canım peki16martta 2sene olacak.![]()