• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahahah napim ağaç kovuğundan çıkmayacak ya bu cocuk 😂😂😂
Valla gulum ben ona her turlu imkani konforu sagliyom 😁😁😁menapur u , sp...i, yumurta si , ovitrelle si .calisip duriyom.cikacagi yerde hazir. Ben miyom ameliyati olmustum sezeryan ameliyat 😂😂😂😂dr demistiki bebege kapida actik burdan cikacak.o geldi simdi aklima 🤭🤭🤭

Valla gulum ben ona her turlu imkani konforu sagliyom 😁😁😁menapur u , sp...i, yumurta si , ovitrelle si .calisip duriyom.cikacagi yerde hazir. Ben miyom ameliyati olmustum sezeryan ameliyat 😂😂😂😂dr demistiki bebege kapida actik burdan cikacak.o geldi simdi aklima 🤭🤭🤭
Hadi gel bebişimiz artık annişin herşeyini hazırlamış bak kapın bile var hangimizin kapısı vardı hee gel şuraya çabuk 😂😂😂

Yazmissin gulum hee,ondan diyomya aradan cikariliyom gibi diye. 😂tek cewap istiyom beeeeennn 🤣TURKIYE deyken komsular şunlar gelecek hadi sende gel derlerdi, onlara yaptiginiz hazirlikla benide aradan cikarmak mi istiyonuz gelmem derdim🤣🤣🤣🤣
Aşk olsun göbüşün bebişle dolsun 😁
Nolur sanki öyle yazsam benim ççooooğğğccuuumm var 🥺🥺🥺 gezemiyom tek tek
İnşallahhhhhh bebeğin olurda beni anlarsın fırsat bulamayınca 🤣

Demi yeni tımarhane acılırdı devlete katkımız olurdu 🤣
Güzel olurdu vallaha can sıkıntımız kalmazdı hiç 😂 ay napayım 15 bin gidince ne kalırsa artık elimizde daha olumsuz olursa yeniden denemesi var olumlu olursa doğumu alışverişi var napak kız 😂😂😂

Back
X