8 görüyorum dediğim an vurun beni8 e kadar sıkıntı yok![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 görüyorum dediğim an vurun beni8 e kadar sıkıntı yok![]()

Òp beni ewetTaaam taaam gel sarılda barışalımısrar etme yalvarma bu kadar
![]()
SaklamışsındırBizim hormonlar ele geçirdi sayfayı eyvaah
Sopaam nerdeee![]()
Ben yüzsüz küsmem ki sadece biraz kırılırım o kadar oda cabuk gecer bişey olmamış gibi devamÒp beni ewettmm baristik
![]()
AyneenSaklamışsındır
Deli deliyi görünce değneğini saklar derler ya
Çıkmadı yaa yeri beyaz da ama daha iyi bu akşamAyneen
Çıkardı mı kuzum oğluş dişini nasıl oldu
Yaaa bende istiyom aynısındanÇıkmadı yaa yeri beyaz da ama daha iyi bu akşam
Uyuyo yanımda serildi yataga ben ufacık minicik yerdebesleme gibi takılıyom sabaha kadar
Bide kas gevşetiicii ben biraz alabilirim bundan çok ihtiyacım varda

İnşallahhhhhh bu ay sağlıklı bir bebek haberini alırız senin de ebrarındaYaaa bende istiyom aynısından![]()
Ben yüzsüz küsmem ki sadece biraz kırılırım o kadar oda cabuk gecer bişey olbilla
Daha cooooookkkkkk cesitleri var balimBide kas gevşetiicii ben biraz alabilirim bundan çok ihtiyacım varda![]()
Gönder gelsin bakar teyzeleri ona sen de yat 10 günİnşallahhhhhh bu ay sağlıklı bir bebek haberini alırız senin de ebrarındayataklara sığamayın kocanızdan ayrı kalında görünn
ben biriyle zor sığıyorum yataga 2. Yi yapcam bide
![]()

Önce sana o zamann![]()

gell merdanemi bezbol sopasımı daha iyi hadi gel Kafa yapan varsa birazda ondanDaha cooooookkkkkk cesitleri var balim![]()
İnşallahhhhhh bu ay sağlıklı bir bebek haberini alırız senin de ebrarındayataklara sığamayın kocanızdan ayrı kalında görünn
ben biriyle zor sığıyorum yataga 2. Yi yapcam bide
![]()
Kız habire dogurak Şaban gibi habire para alak ondan sonra demiYok hepiniz Berlin e tasinin.Merkel cocuk parasi veriyo heray 210 euro10sene durdukmu gideriz hepberaber memlekete.
Emiyo emmese biliyorum yapacagımı kardeşime vercemGönder gelsin bakar teyzeleri ona sen de yat 10 gün![]()
 gell merdanemi bezbol sopasımı daha iyi hadi gel
kılıç kalkan yapalım
Iyyy hiçde yatamam onun karısıylaEger oglan olursa ewlenince bende onun karisiyla ortasina yatarim kiiii, gorur o gununu![]()