• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar kızlar öncelikle allahım tüm isteyenlere hayırlısiyla evlat nasip etsin hepimizin tek düşüncesi bu sanirim bende klomen ve catlatma ignesi oldum önceki 2 ay çörekotu kürü denemiştim bat 22 ocak 2 gün geçti 18 ocak da rahatsızlandım kan testi 0.58 'di sonra da baktirmadim bekliyorum hala düşünmekten yoruldum

Bak şimdi bi sayfaya etiketliycem seni orda kadın yumurta felan toplatmış transfer için tüp bebek için
Kadın tam transfere gidecekken evde testi pozitif çıkmışş asıl bomba şimdi geliyoo sıkı dur kadın kendiliğinden üçüz bebeklere hamile kalmışşş 🥰🥰 Maşallah diyim de nazar değmesin 🧿maşallah maşallah 🧿🧿
Nerden gorcem etiketlendigimi kız 😂

Selam kızlar. Dün konuşmuştuk. Bat 27 Ocak. Dün Neslihandan bı cesaret alıp yapayım demiştim. Bu sabah yaptım belki hayali falan bı şey görürüm istedim. Bı şey yok sanırım. Üzüldüm kızlar ya, umutluydum bu aydan çok
IMG20210124092736.webp
IMG20210124092640.webp

Merhabalar kızlar öncelikle allahım tüm isteyenlere hayırlısiyla evlat nasip etsin hepimizin tek düşüncesi bu sanirim bende klomen ve catlatma ignesi oldum önceki 2 ay çörekotu kürü denemiştim bat 22 ocak 2 gün geçti 18 ocak da rahatsızlandım kan testi 0.58 'di sonra da baktirmadim bekliyorum hala düşünmekten yoruldum
Tekrar test yap canım gün geçmiş kan testinden anladığım kadarıyla inşallah sağlıklı bebek haberini alırız burda 🤲🤲

Back
X