• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahahh:KK70:

Herkes kendi batını kendi beklesin arkadaşlar burası da böyle bi topik :KK70:
Ya şimdi yaparım sonra aralık ocak topiği gibi listeyi güncelleyemem sonra benim topik sahiplerine kızdığım gibi millette bana kızar 😁😁
Her zaman girip çıkamam konuya
Herkes kendi batını beklesin test yapan atsın pozitif olan söylesin hepberaber sevinelim negatif olanda söylesin biz alıştık üzülmüyoz onuda teselli ederiz
😁😁
En güzeli böyle
Hem biz bat beklemiyoruz saymak yok liste yaparsam başlarlar şu gün kaldı bu gün kaldı demeye
Sonra benimde sayasım geliyo ya
😁
Sen onu bırakta biz ne zaman test yapcaaaazzz 🤣🤣 JOYz JOYz E EbrarAsell ???? Artık bir kararlaştırın şu büyük günü ya

Ya şimdi yaparım sonra aralık ocak topiği gibi listeyi güncelleyemem sonra benim topik sahiplerine kızdığım gibi millette bana kızar 😁😁
Her zaman girip çıkamam konuya
Herkes kendi batını beklesin test yapan atsın pozitif olan söylesin hepberaber sevinelim negatif olanda söylesin biz alıştık üzülmüyoz onuda teselli ederiz
😁😁
En güzeli böyle
Hem biz bat beklemiyoruz saymak yok liste yaparsam başlarlar şu gün kaldı bu gün kaldı demeye
Sonra benimde sayasım geliyo ya
😁
Sen onu bırakta biz ne zaman test yapcaaaazzz 🤣🤣 JOYz JOYz E EbrarAsell ???? Artık bir kararlaştırın şu büyük günü ya
Doğru haklısın 😁👍🏻
Dün orta yolu bulmamış mıydık 27 si miydi

Ee sen istiyor musun bebek biraz kendinden bahsedermisin
Tabii ki 😇
Genel olarak istiyorum her battan sonra diyorum ki amaan istemiyorum boşver gitsin diyorum kendime 😄
Biri düşük biri kürtaj iki kaybım var 🤷🏻‍♀️
Bir yıldır hamile kalamadım hsg çektirdim bir şey çıkmadı pıhtılaşma bozukluğu var azda olsa 😁
Batıma da bir hafta kaldı sanırım bakmıyorum artık tarihe😁
Coraspin başladım bu hsgnin üzerine 3. ayım hani şans daha fazlaymış ya 😂
Saldım valla artık 😂

Kız 29 uda cok geç olmuş ya şimdi dank etti 🤣🤣🤣 27 olsun 27 🤣🤣 çat diye çatlarım ben günüm gecerse ortadan
Gün sayma dedin korkudan takvime bile bakamadım bak noldu 🤣🤣
Sayma dediysek geriye sayma dedik zaten bilmiyomuşunda 😂 Batınıda hesaplama demedik yani😁
Ben ki adete 5 gün kala test yapmaya başlayan bennn batı iki gün nasıl geçiririm acep😂
Aman yaav zaten adet olurum ben farketmez ne zaman derseniz yapalım yani 😒

Tabii ki 😇
Genel olarak istiyorum her battan sonra diyorum ki amaan istemiyorum boşver gitsin diyorum kendime 😄
Biri düşük biri kürtaj iki kaybım var 🤷🏻‍♀️
Bir yıldır hamile kalamadım hsg çektirdim bir şey çıkmadı pıhtılaşma bozukluğu var azda olsa 😁
Batıma da bir hafta kaldı sanırım bakmıyorum artık tarihe😁
Coraspin başladım bu hsgnin üzerine 3. ayım hani şans daha fazlaymış ya 😂
Saldım valla artık 😂
Sal gitsin yaaa 😃 bak salmayınca hiç olmuyo tabiki hepte salma da arada düşünde çokta takma kafaya gün sayma o bile yetiyo insana biz gün saymayı bıraktık kafalar rahat 🤣

Sayma dediysek geriye sayma dedik zaten bilmiyomuşunda 😂 Batınıda hesaplama demedik yani😁
Ben ki adete 5 gün kala test yapmaya başlayan bennn batı iki gün nasıl geçiririm acep😂
Aman yaav zaten adet olurum ben farketmez ne zaman derseniz yapalım yani 😒
Yaaav mesajın başında gülüyom gülüyom sonuna gelince suratım ekşiyo
Sende hep negatif düşünüyon beee atacam seni gruptan bak kötü düşünme 🤣🤣
Olmayan bat listemden silecem seni 🤣🤣
27sinde yapalım test zaten bizimkiler dakikasında geliyo gelmezse yaparız gelirse boşa test parası vermeyiz ha derseniz ben dayanamam yaparım yapın bana bakmayın siz 🤣🤣 ama sonucu bizede atın 🥰🥰

Sal gitsin yaaa 😃 bak salmayınca hiç olmuyo tabiki hepte salma da arada düşünde çokta takma kafaya gün sayma o bile yetiyo insana biz gün saymayı bıraktık kafalar rahat 🤣
Bende bıraktım ya en azından stres olmuyorum burada iyi olmuş ne güzel kafa dağıtıyoruz aynı duyguları yaşayan kadınlar olarak😂

Yaaav mesajın başında gülüyom gülüyom sonuna gelince suratım ekşiyo
Sende hep negatif düşünüyon beee atacam seni gruptan bak kötü düşünme 🤣🤣
Olmayan bat listemden silecem seni 🤣🤣
27sinde yapalım test zaten bizimkiler dakikasında geliyo gelmezse yaparız gelirse boşa test parası vermeyiz ha derseniz ben dayanamam yaparım yapın bana bakmayın siz 🤣🤣 ama sonucu bizede atın 🥰🥰
Yaaa hiçmi burnun tıkanmıyo omzun agrımıyo dizin agrımıyo nasıl olmaz yaa 🤣🤣
Şaka bi yana kötü düşünme balımm 🥰🥰🥰
Bak bak konusu olmuş da beni atıyo 😂😂
2 gündür hafif ateşim var boğazım da bi garip agrıyo desem değil acıyo desem değil bunlar sayılıyo mu😂😂

Bak bak konusu olmuş da beni atıyo 😂😂
2 gündür hafif ateşim var boğazım da bi garip agrıyo desem değil acıyo desem değil bunlar sayılıyo mu😂😂
Şaka kıızz benim konum değil bu herkesin atamam senii atarsam tadı tuzu kalmaz seni atmam ben terk ederim burayı 🤣🤣 kız coronamı oldun sen??? 😲 Ateş bilmem ne diyon

Back
X