• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim canım benim 🥰🥰
Rabbim inşallahhhhhh sanada nasip etsin yarın pozitifi görmek 🤲🤲🤲 canımm iyiki varsınız
Valla gönül ister ki beraber doğuralım biliyosun 😂😂 Amaaan olmasa da olur kendim kadar sevindim senin için umut oldun bize inşallah Ebrarın da güzel haberleri gelir bu ay topik herkese uğurlu geldi 💞💞

Ay bize de gelir inşallah ya. Neslihann pozitifliği grubun testlerine yansıyor Allah'ım. Biz de görelim inşallah 🙏💕

Valla gönül ister ki beraber doğuralım biliyosun 😂😂 Amaaan olmasa da olur kendim kadar sevindim senin için umut oldun bize inşallah Ebrarın da güzel haberleri gelir bu ay topik herkese uğurlu geldi 💞💞
Rabbim hepinize hemde hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin canımmm 🤲🤲🤲🥰🥰 hiç umudum yoktu yaa 🥺🥺

Rabbim hepinize hemde hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin canımmm 🤲🤲🤲🥰🥰 hiç umudum yoktu yaa 🥺🥺
Hahah hakkaten de yoktu hee akıntım sarıya döndü umutlar çöp, belirtim yok umutlar çöpp 😂😂
Eee şimdi ne durumda peki belirtiler 😂

Canımmmm tebrik ederim sağlıkla al kucagına inşallah 🥰🥰🥰🥰🥰💕💕💕🧿🧿

E EbrarAsell N Neslhannn ve diğer kizlaaaar beta 149 çıktı :nazar:😍 Çarşamba tüp yaptirdigim doktora gidecem randevu aldimmmm şükür namazımı kıldım arkasından sizlere de dua ettimmmm aglayarakkk ❤️ doktorumu aradım hemen güzel değerin Çarşamba gel bı daha kan alalim dedi 😍
Cok sukur, cok duygulandim cok mutlu oldum yemin ederim 😘😥tam dedigimiz gibi gordunmu ,tum belirtiler ayniydiiii, olacak biliyoduuukkk , biliyoduuuukkkk😍🤗cok sukur elhamdulillah

Back
X