• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim ablam üç dört doktordan gelen hamile değilsin ve kisirsin zaten tanısından sonra çaresizce başka doktora gittiginde ne demek hamile değilsin 5-6 haftalık hamilesin müjdesini almıştı
Ah ne güzel yüreğimde hissettim o mutluluğu şuan😍
Allahım nasip et🙏🏻

Yok bak yumurtlama dönemi bitince bırakılabilir😁
Bu yumurtanın 24 saat ömrü var demi, sen oğlunu koca ayda nasıl o 24 saatlik dilime denk getirebildin ya😂
Bak sana bi tavsiye ilişki sabah olsun mümkünse spermler daha hareketli oluyomus ben o zaman öyle yaptım
Bakma şimdide yaparım da çocuk var olmuyo 🤣 eskisi gibi her fırsatta olmuyo cocuk uyuyacaktaaa aman uyanmasa bari felan bugünlerin de tadını cıkar ararsın he🤣🤣

Bak sana bi tavsiye ilişki sabah olsun mümkünse spermler daha hareketli oluyomus ben o zaman öyle yaptım
Bakma şimdide yaparım da çocuk var olmuyo 🤣 eskisi gibi her fırsatta olmuyo cocuk uyuyacaktaaa aman uyanmasa bari felan bugünlerin de tadını cıkar ararsın he🤣🤣
Sabah sabahhh 🥴

Bitane kadincagiz ilişkimiz dört dakkada bitiyor çocuktan ötürü demiş
Mümkün mü acaba
Okuyunca çok şaşırmıştim

Bak bak neler ogreniyoz 😅😅😅calisma saatlerini degistiiyoz 😜oglan buyuyup ewlensin , sense onlara yatili git gezmeye sabah erkenden uyan,gece gec saatte kadar otur.Oda beklesin .Anam uyucaktaaaaa,aman uyanmasa bariiii😆😆😆😆😆😆😆gelinden cikar acisini.

Back
X