• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Varmı bişey bende tık yok 🤣🤣
Solda hafif var ya ağrı bence kistten çatlamadı o yumurta kist oldu kesin 😁 3 günde hamilelikten değildir herhalde ya başlıyo mu hemen belirtiler cidden yumurtlamadan sonra

Yaaav mesajın başında gülüyom gülüyom sonuna gelince suratım ekşiyo
Sende hep negatif düşünüyon beee atacam seni gruptan bak kötü düşünme 🤣🤣
Olmayan bat listemden silecem seni 🤣🤣
27sinde yapalım test zaten bizimkiler dakikasında geliyo gelmezse yaparız gelirse boşa test parası vermeyiz ha derseniz ben dayanamam yaparım yapın bana bakmayın siz 🤣🤣 ama sonucu bizede atın 🥰🥰
kizzzlarrr benide alin araniza bat 29ocakti bende beklemiorum hicbisey desemde inanmayin hergun ovu testi yapip yapip kuruorum😂😂😂saka gibi vallaha . Birisi yukardan kamerayla beni izlese bu kesin delirmis der tesstler yapip sesli dusunup kendi kendime yorumlar yapmaya basladim😂😂burasi baya kafa bi yere benzio

kizzzlarrr benide alin araniza bat 29ocakti bende beklemiorum hicbisey desemde inanmayin hergun ovu testi yapip yapip kuruorum😂😂😂saka gibi vallaha . Birisi yukardan kamerayla beni izlese bu kesin delirmis der tesstler yapip sesli dusunup kendi kendime yorumlar yapmaya basladim😂😂burasi baya kafa bi yere benzio
Buyur tabi canım ne demek bizde sendeniz merak etme 🤣 bi beyaz akıntı geldi diye bizde burda delirdik dün gece görmüşsündür 🤣🤣

Yumurtlaman olduysa hemen o ovu testlerini yavaşça yere bırak ve aramıza katıl
Kurmak yok kurmak yasak 😂

Buyur tabi canım ne demek bizde sendeniz merak etme 🤣 bi beyaz akıntı geldi diye bizde burda delirdik dün gece görmüşsündür 🤣🤣
evet yaa okudum onu size ses vermeden🙃 valla bi sonraki ay ovuyu movuyu birakip cipralex 10mg a basliorum kafam guzel dolasmak istiyorum yeter artik gina geldi yaaaoo🤮🥴🥳🥳🥳

yapisti ama ovu testi yapmayinca kendimi yemek yememis gibi hissediorum😂ovularimi kimseye gostermeden yapmaya devam edeyim ben siz gormezden gelin 😁
Alla allaa bu ne çeşit bi bağımlılık ayol😂
Bari yumurtlamadan 10 gün sonra başla yapmaya koyulaşmaz o öyle hemen😁

Back
X