• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
4ay once geldik biz 😊🤲gùlùm, ordaydik.ama haklisin burda durmak cok zor.martta 2sene olacak anca ben buraya geleli .dil kursuna gidiyorum vakit geciyo.hickimsemde yok burda.esim ve ben 😔onun is Arkadas lari var.benimde 2tane kurs arkadasim var.apartmanda Turk yok .iyyyyyyy.acidim kendime ,aglicam valla,en iyisi susayim ben 😑
Türk olsaymis iyi olurmustu sana da ne güzel çok zordur eminim ki Allah yardımcın olsun canım

Aynen öyle ama diyorum yine bak her hamilelik kendine özel kimse kimseyi kendiyle karıştırmamalı 😘
Bakalım benim hamileliğimin ne gibi kendine has özellikleri olucak
Bi gün görücek miyim acaba ya
Bazen çok umutsuzluğa kapılıyorum sanki hiç olmucak gibi. Hayal edemiyorum falan 😭😭😭
Allahım çok duygusalım hormonlardan herhalde 😜😜😜

Bazen çok umutsuzluğa kapılıyorum sanki hiç olmucak gibi. Hayal edemiyorum falan 😭😭😭
Aman hormonlar dalga geçiyor ben çok aglak oldum 2 3 gündür zaten ağlaktim da 😂😂

Hayranım şu hamile olup doktora vs gitmeyen normal bı şey mis gibi atlatan insanlara bizim ömrümüz doktorda geciyo 😂

Görürsün Allahın izniyle canım sadece vakti var demekki ben diyorum ya 5 yıl bekledim neler çektim tüp bebek bile zor dediler bana eşimin bütün değerleri sıfır ve sıfıra yakındı

Kızlar bata 6 gün var. Bı şey yok di mi😥 Yine mi olmadı ya. 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
IMG20210121110120.webp

Görürsün Allahın izniyle canım sadece vakti var demekki ben diyorum ya 5 yıl bekledim neler çektim tüp bebek bile zor dediler bana eşimin bütün değerleri sıfır ve sıfıra yakındı
Mucize olmuş senin tatlı sıpa:)
Ah o ne kıymetlidir şimdi hee 😁

Ay ne bilim kızlar ya millet 8 gün kala öğreniyor ya da 6 kala ogrenenleri de gördük biliyorsunuz. Belki hayalet falan bı şey çıkar dedim ama o bile yok
Ama onlar erken yumurtlamıştır:)
Senin ne zamandı yumurtlaman

Back
X