• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• IMG_20210122_085427.webp
    IMG_20210122_085427.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 34
Yok kizlar habire negatif görmekten bıktım test yapmiycam ki yapamam annemlerdeyim babama test al diyemem stoktan koymamisim valizime nasıl olduysa 😂 çok sağol canimm allah razı olsun bende burda bekleyen herkese dua ediyorum hep sela verildi birazdan oturup kuran okuyacagim cuma nin yüzü suyu hürmetine inşallah kalbinizden geçen herşey olsun inşallah E EbrarAsell @Neslhannn
Teşekkür ederim canım güzel duan için 🥰🥰 rabbim yüzüne gülsün inşallah

Yok kizlar habire negatif görmekten bıktım test yapmiycam ki yapamam annemlerdeyim babama test al diyemem stoktan koymamisim valizime nasıl olduysa 😂 çok sağol canimm allah razı olsun bende burda bekleyen herkese dua ediyorum hep sela verildi birazdan oturup kuran okuyacagim cuma nin yüzü suyu hürmetine inşallah kalbinizden geçen herşey olsun inşallah E EbrarAsell @Neslhannn
Allah cc Kabul etsin insaallah kuzum bitanesin, hayirli cumalar...❣😊

Kız heyecan yaptım durun pembeleşsin öyle tebrik edin beni 🤣 kalp var bak küt diye giderim bensiz somurtur durursunuz burda 🤣🤣
kız gözüküyor çizgi kız 😄
Ama mesela kaset testlerde benim direkt koyu kırmızı oldu
erken gebelik testinde daha hafif oldu

6 ay mı canım ben oğlumu 5 yıl bekledim şükret haline ki 6 ayda gelmiş miniğinn oyy yerim ben onu 🥰🥰
Tabi ki bin şükür ben psikolojik olarak aşırı zayıf biriyim yoksa ne ki yani ne insanlar var.yaa senin benden daha çok inanıp sahiplenmen❤️❤️❤️❤️inşallah olmuştur cnm beniiim sağlıkla kucağına al inşallah 🌼🙏🏻

Back
X