• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayir, haayiirrrr haksizlik buuuu😳😳😳😳ensesine saplak gelmeliydiii 😒
Itirazim var, Hamiş dayanismasi var burdaaaa:mad:bugun buna musade ederseekkk, gebe olmayan kardesleriimmm, yaaarinnn , her firsattaaaa, yok gebelik psikolojisiii, yok gebelik hormonlariiii, yok 👶🏻💨💤 yok 👶🏻💩uuu, 🤧😷🤒🤕🤢🤢🤮:KK45::rolleyes:papucumuzu dama atacaklar. Uyaninca Gaza gelin EMÍ gııı? 😂😂😂

Yok ya 😁

İnşallahh bebek vardırda olama adet 🤲🤲🤲😁😁

Sessiz kalıyon kendini özletiyon bize seni seniii :KK20:
Yoookk , degilimmmm , hem bundan sonra da Ben onu aramiyycaammm , o yalvaracak , annecim gel beni araaaa, beni buulll diye🤣🤣🤣kisasa kisasssss.10ay bulacakmis gibi belirtiler yasatacam onaa.Haahhh , buay Anne beni buldu diyeceeejkk , hop gecip gidecem yanindan.:KK55:oda beklesin ayda bir kere Anne yolunu.hiimmmm , cok kizdim onaa .Du ,sen du .:KK67:

Ooohh , N Neslhannn kizmis sana, bizi unutursan boyle olur iste 😁😁😁
Günaydınnnnn

Yok unutur muyum hiç kız aaa 😂
Hoppa geldim geldim, gel bi sariliim sana :KK19:aa, ne ne vuruyon elime amaa😂
Ayyy canimm özlettin kendini sarılalım hadi😍
Anladım canım merak etmiştim iyimisin diye 😇 iyiysen sıkıntı yok 🥰
İyiyim canım sağol halen göğüs ağrısı ile basım dertte ilaçlar iğneler aynı ye iç yat kalk devam bı eksik sadece evde kardescazım😢

Hayir, haayiirrrr haksizlik buuuu😳😳😳😳ensesine saplak gelmeliydiii 😒
Kız kardeşi askere gidiyomuş yaa onun bahanesi varda susuyo sen naptın kendini özletmek için sustun seni senii :KK20:
Itirazim var, Hamiş dayanismasi var burdaaaa:mad:bugun buna musade ederseekkk, gebe olmayan kardesleriimmm, yaaarinnn , her firsattaaaa, yok gebelik psikolojisiii, yok gebelik hormonlariiii, yok 👶🏻💨💤 yok 👶🏻💩uuu, 🤧😷🤒🤕🤢🤢🤮:KK45::rolleyes:papucumuzu dama atacaklar. Uyaninca Gaza gelin EMÍ gııı? 😂😂😂
Ben atmam hiçbirinizin pabucunu dama ben ne dedim hamile kalanlar hamile olmayanları unutmayacak dedim dimi 🥰
Yoookk , degilimmmm , hem bundan sonra da Ben onu aramiyycaammm , o yalvaracak , annecim gel beni araaaa, beni buulll diye🤣🤣🤣kisasa kisasssss.10ay bulacakmis gibi belirtiler yasatacam onaa.Haahhh , buay Anne beni buldu diyeceeejkk , hop gecip gidecem yanindan.:KK55:oda beklesin ayda bir kere Anne yolunu.hiimmmm , cok kizdim onaa .Du ,sen du .:KK67:
😁😁😁 Sen şimdi böyle yaparsan doğunca pataklarsın çocugu beni niye uğraştırdın diye 🤣

İyiyim canım sağol halen göğüs ağrısı ile basım dertte ilaçlar iğneler aynı ye iç yat kalk devam bı eksik sadece evde kardescazım😢
Gelir yaa üzülme 6 aycık zaten şimdi 15 gün karantina da kalacak yatıcak sürekli 15 de gelirken karantina da kalcak 1 ayını yatarak geçirecek öyle askerliğe can kurban 🥰
Benimde kuzen gitti
Gelirler Allahın izniyle sen şimdi hamilesin ya duyguların depreşti 😁 ağla ağla dök içini 🥰 çokta stres yapma bak iyi değil
Kız sen doğurmadan kardeşin burda olcak yaaa 😁😁 bizim askerlik daha uzun biz napak 😁😁

Gelir yaa üzülme 6 aycık zaten şimdi 15 gün karantina da kalacak yatıcak sürekli 15 de gelirken karantina da kalcak 1 ayını yatarak geçirecek öyle askerliğe can kurban 🥰
Benimde kuzen gitti
Gelirler Allahın izniyle sen şimdi hamilesin ya duyguların depreşti 😁 ağla ağla dök içini 🥰 çokta stres yapma bak iyi değil
Kız sen doğurmadan kardeşin burda olcak yaaa 😁😁 bizim askerlik daha uzun biz napak 😁😁
Orası öylede işte insan bı burukuyo yok strese girmiyorum yeni rahat da yine de dusunuyo insan aynen ağustosta burda bı gorcek karnım ağzımda 😂 Allah'ın izniyle gtisin gelsinler sagsalim cümlesi 😌

Back
X